@Ewa.se dobrze że wszystko dobrse sie skończyło..
Oszczedzaj się i dużo odpoczywaj.
Co do sesji noworodkowej, dziecięcej to u nas z cenami różnie, ale znajdzie się fotografa od 150 zł już za ok 10- 15zdjec.
Myśmy córce noworodkowej sesji nie robili, dopiero na roczek, bo te śpiące noworodki to tak mi się nie podobają jak te roczniaki, roześmiane
Ale że mój mąż lubi pstrykać zdjęcia i jest wybredny w tej kwestii to większość fotografów odrzucał na starcie, jak mu pokazywałam takie czy inne zdjęcia to słyszałam a w życiu, nawet za darmo nie chce takich zdjęć, popatrz dziecko doświetlone tak samo jak tło, a to rozmyte, a to kolory nie takie itp itd...
W końcu znalazłam fotografa, kt zdjęcia mi też się podobały, bo były całkiem inne niż te wszystkie w tym samym filtrze przerobione, pokazuje mężowi i mówi że super.
Mówię że to w Dąbrowie Górniczej (jakieś 120km od nas) a ten że nie szkodzi, że warto jechać.
No i tam zdjęcia wyszły nas jakieś 400zl, do wyboru w studio na ściankach albo u nich w domu, on polecał dom, no i tak wybraliśmy.
Sesja super, atmosfera też, weszliśmy do obcych ludzi a po 10 min czuliśmy się jakbyśmy się z nimi znali od zawsze.
Myślę że na roczek młodego też pojedziemy na sesję rodzinną do nich.
A i jeszcze dostaliśmy więcej zdjęć niż było w pakiecie, a do tego każde o robione na 2 a czasem i 3 sposoby bo np kolorowe i czarno-białe, albo w sepi..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom