reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@optima najważniejsze ze wszystko jest ok:)

Dziewczyny Wasze dzieci jak są aktywne to mniej więcej przez jaki czas? Moja mała przechodzi samą siebie od zeszłego tygodnia i potrafi mieć ponad godzinę porządnej "nawalanki" wieczorem. Generalnie to dla niej bez różnicy czy jestem aktywna czy nie mniej więcej co 1-1,5h szaleje

Mały fika cały czas, to baaardzo aktywne dziecko :) i tak jak u Ciebie, nie ma znaczenia czy leżę, siedzę czy chodzę, jak ma ochotę to szaleje :)

reklama
Mloda to rusza sie zawsze po czyms slodkim jak zjem, wieczorami kolo 22 urządza sobie godzinne akrobacje i przewaznie rano jak sie budze to tez ja czuje :)

Dziewczyny wlasnie ogladalam nowy katalog z lidla, od 22.02 bedzie sporo rzeczy dla maluszkow i ubrania ciazowe :) sprawdzcie :) ja na pewno pojade cos kupic, bo slyszalam o dobrej jakosci ubranek z lidla :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mloda to rusza sie zawsze po czyms slodkim jak zjem, wieczorami kolo 22 urządza sobie godzinne akrobacje i przewaznie rano jak sie budze to tez ja czuje :)

Dziewczyny wlasnie ogladalam nowy katalog z lidla, od 22.02 bedzie sporo rzeczy dla maluszkow i ubrania ciazowe :) sprawdzcie :) ja na pewno pojade cos kupic, bo slyszalam o dobrej jakosci ubranek z lidla :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie od 19ego? Trzeba jechac w rana bo szybko się rozchodzą;/ od wczoraj byly fajne koszule, bylam o 16 i nic juz nie zostalo, wszystko przebrane.

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dobrze wiedzieć że w Lidlu znowu cos będzie. Rzeczywiście jakoś ubranek jest świetna i warto tam cos kupić.

Po ile sztuk bodziakow spodenek itd będziecie miały na okres letni?

Te ruchy dzieci to coś cudownego. Tęskniłam za tym ale nie przypuszczałam że prawie po 7 latach znowu mnie to spotka. Tym razem już w 14 tyg coś tam czułam ale nie byłam pewna. A w 15 już wiedziałam. A przed 18tym te ruchy można było poczuć też przez dotyk, nie tylko tak wewnętrznie. Teraz to już na pewno ostatni raz więc chce się nacieszyć każdym najmniejszym. :) Moja córeczka rozpychała się na boki na końcu, to dopiero było fajne uczucie. Mam gdzieś nagrane jak mi się brzuch rusza :-D

Te ruchy dzieci to coś cudownego. Tęskniłam za tym ale nie przypuszczałam że prawie po 7 latach znowu mnie to spotka. Tym razem już w 14 tyg coś tam czułam ale nie byłam pewna. A w 15 już wiedziałam. A przed 18tym te ruchy można było poczuć też przez dotyk, nie tylko tak wewnętrznie. Teraz to już na pewno ostatni raz więc chce się nacieszyć każdym najmniejszym. :) Moja córeczka rozpychała się na boki na końcu, to dopiero było fajne uczucie. Mam gdzieś nagrane jak mi się brzuch rusza :-D

A jesteś pewna że ostatni?;)
U nas miala być tylko Liwia i teraz Kaja jest w brzuchu...ale już powiedziałam na tym Dzieciątku koniec:)

reklama
Do góry