reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej. Wszystko w porządeczku :)
To jest 20 tydzień
Waży ok 333g
IMG_t7bhol.jpg

Według daty to 20t i 1 d czyli termin na 01.07
Według pierwszego USG termin na 27.06

A według tego USG jestem w 20t i 5 d - to było wpisane w rubryce "wskazania ultrasonogafa" więc jakiej daty porodu się spodziewać ? :confused:
Ale już jestem ciekawa kiedy wylezie :)
Pierwszy syn był punktualny a dziewczynka się sporo spóźniła.

Załączniki

• IMG_t7bhol.jpg
    IMG_t7bhol.jpg
    119,3 KB · Wyświetleń: 504
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy któraś bierze Prenatal Duo? Zażywacie po dwie tabletki z DHA czy jedną na dzień? Brałam folik mama 2/3 ale nigdzie nie mogę dostać, więc kupiłam Prenatal.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę prenatal duo, zażywam jedna tabletkę dha na dzień.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam dziś na kontroli i znowu mam infekcje....niby nie jest źle ale przepisał mi antybiotyk...na nastepna wizytę mam tylko mocz zrobic bo teraz wyszły mi ponownie szczawiany i erytrocyty...moja wina bo znowu obijam się w piciu wody....[emoji25]

Dziewczyny czy któraś bierze Prenatal Duo? Zażywacie po dwie tabletki z DHA czy jedną na dzień? Brałam folik mama 2/3 ale nigdzie nie mogę dostać, więc kupiłam Prenatal.

Ja z kolei biorę dwie. Chyba, że tego dnia zjem rybę, to biorę 1 :)

No ja piję może 0,7 L wody i 4szklanki herbat itp. Był lepszy okres ale się w tym tygodniu rozleniwilam...

reklama
Ja z kolei biorę dwie. Chyba, że tego dnia zjem rybę, to biorę 1 :)
O rany, co tu robić [emoji14] dobra, to pierwsze opakowanie będę brać po dwie, bo i tak tych classic jest 30szt,więc szkoda żeby DHA zostały. Może uda mi znowu kupić folik mama, bo byłam zadowolona

Do góry