@Just&yna ja też tak mam czasami - ryby nie jem, ale później ją czuję, paskudne uczucie
@ZUZA.80 @Just&yna Dziewczyny a nie bierzecie czasem witamin z kwasem DHA?
Strasznie zalatuje tranem, wiec to napewno to. Mi też się zdarza, że czuje ryby,szczególnie w nocy kiedy witaminy biorę przed spaniem
@AgaRS90 Gratulacje! Też zawsze starałam się okres urlopów macierzyńskich przeznaczać na dokształcanie
Z mojej strony go nie usłyszysz. Każdy ma swoją zasady i własne życie. Tak jak napisałam wczoraj twój wybór twoje konsekwencje. Współczuje liszaju paskudna sprawa. Ja po tej akcji. Paleniem dziwię się że nikt tu się nie pozabijal za szepionki. A już boję się myśleć co bedzie jak padnie temat rozsZerzamy dietę od 4mż. To co teŻ mnie zlinczujecie??? No słucham??? Bo kaŻdemu łatwo jest napisać o ty nie dobra matko na stos z toba jak z czarownica ale nikt nie zapyta jakie powody mna czy inna matką kierowały!
Szczerze powiedziawszy trochę bawi mnie takie tupanie nóżką Nikt nie linczowal dziewczyny tylko fakt palenia w ciąży, a tu się jakiś Komitet Obrony Nieobecnych nawiązał.