reklama
mama_dwojki
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Tez nie znosze cw ale mam zalecony na kregoslup basen i cw stricte właśnie na bóle, mialam rehabilitację i tam mi pokazali jak cw ale brak mi samozaparcia.. w moim mieście sa cw specjalne dla ciężarnych właśnie na mięśnie kegla, miednicy, kręgosłup... przyda sie do porodu i zeby tak nie cierpiec hak bedzie jeszcze więcej dźwigania bo brzuch będzie rósł i jak boli teraz to potem będzie jezzcze gorzejJa też nie ćwiczę, nigdy nie lubiłam. Wystarczy, że cały dzień biegam tu i tam
Kurde, a ja zjadłam jogurt i ledwo żyje... Mam nadzieję, że usne szybko, żeby mnie tak nie mdliło już...
mama_dwojki
Hahaha skad ja to znam, ostatnio sie jej zapytalam czy skoro tak chetnie do kosciola chodzi to czy wierzy w Pana Boga czy w zabobony. Od tamtego czasu mam spokoj
Poduszka ciazowa jest mega opcja. Kupiłam ją dopiero teraz i cenie sobie ten zakupJak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania72821
Kurcze no mnie też miednica boli i w kroku. Jak się położę to ciężko wstać. Do tego mdłości, ból nerki, pobolewania brzucha i nie wiem co jeszcze
W ogóle to przez ostatnie dni mam taki spadek energii, że az w szoku jestem. Mogłabym leżeć cały dzień i jest mi źle i ciężko, żeby się zebrać gdzieś i wyjsc czy coś zrobic, a w domu robię minimalne minimum, czyli jedzenie dzieciom i psu
Mam nadzieję, że to chwilowe, bo czuje się jak babcia
W ogóle to przez ostatnie dni mam taki spadek energii, że az w szoku jestem. Mogłabym leżeć cały dzień i jest mi źle i ciężko, żeby się zebrać gdzieś i wyjsc czy coś zrobic, a w domu robię minimalne minimum, czyli jedzenie dzieciom i psu
Mam nadzieję, że to chwilowe, bo czuje się jak babcia
mama_dwojki
Oo ! Ania ja mam to samo !! :/ normalnie staruszka
AgaRS90
Polecam poduche[emoji7]Jak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie
Mąż mi sprezentował, spi się o niebo lepiej
reklama
mama_dwojki
Właśnie wczoraj po 2 godzinach snu kiedy rano.wrocil maz kazalam mu zamowic bo az plakalam z tego nie wyspania. bylam zmeczona i zla jednocześnie bo nie moglam w zaden sposob zasnac.
Kocham spac na brzuchu i to moja najwieksza zmora w tej chwili..
Kocham spac na brzuchu i to moja najwieksza zmora w tej chwili..
Podziel się: