reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć wszystkim,ja w nietypowej sprawie.posiadam dwa opakowania duphastonu na zbyciu i receptę na następne.Doktor uznała,ze już nie potrzebne a w szpitalu jeszcze dostałam recepte.Prosze jak cos o kontakt na priv,
A tak w ogóle gratulacje dla wszystkich nowych mam.

reklama
Palusiowa czekamy na info
Moje nerwy tez rozsypce. Strasznie musze sie pilnowac przy moim dwulatku.. Chlami mnie w srodku szlak trafia.. Nakrzyczalam dzis na niego raz.. Ale staram sie...

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Wspolczuje Wam dziewczyny takich dokuczliwych objawow. Mam wrazenie, ze kolejne ciaze sa bardziej dokuczliwe*,*
Jednoczesnie ciesze sie, ze ja na tym etapie nie mam takich problemow.
Man nadzieje, ze u Was to szybko minie i bedziecie sie mogly po prostu cieszyc :)))

Hej..ale naprodukowalyscie....ja nie daje radycw pracy...mdli mnie jak cholera i wymiotuje od czasu do czasu...zjadlam tylko sucha bulke bo nie moge nic wetknac...to okropne uczucie...
Musze jakos dotrwac do listopada zeby dali mi ta umowe...choc nie wiem jak ja mam to zrobic...dzis byla szefowa i podejrzliwie na mnie patrzyla a ja ledwie powstrzymywalam wymioty....

Polusiowa dawaj znac co u Ciebie...

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Polusiowa, czekamy <3
Ja dzis zrobilam bete - blisko 34 000 :) ciesze sie bardzo i umowilam sie na jutro na usg. Trzymajcie kciuki, zeby moje serduszko juz mi sie pokazalo :))
Noooo to super na pewno będzie serduszko! Posypią się usg ! Ja w czwartek. Proponuję osobny wątek na BADANIA bo zaraz się pogubimy i wklejać zdjęcia! :D

Hej..ale naprodukowalyscie....ja nie daje radycw pracy...mdli mnie jak cholera i wymiotuje od czasu do czasu...zjadlam tylko sucha bulke bo nie moge nic wetknac...to okropne uczucie...
Musze jakos dotrwac do listopada zeby dali mi ta umowe...choc nie wiem jak ja mam to zrobic...dzis byla szefowa i podejrzliwie na mnie patrzyla a ja ledwie powstrzymywalam wymioty....

Polusiowa dawaj znac co u Ciebie...

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Ja w pierwszej ciąży ukrywałam do 18tc bo czekałam na lepszą umowę ale czułam się na prawdę super i brzuszek był mały.

reklama
Do góry