reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Gratulacje! Niech rośnie zdrowo bobasek!
To za kogo teraz kciuki zacisnąć? Którą następna na wizytę sie wybiera? :)

Jeszcze ja na 11.00 [emoji4]

f2w3rjjg4alhglhc.png

Nie nadążam. ..
Młodamama gratulacje [emoji38] dobry sprzęt ze tak szybko widać
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace [emoji109][emoji109][emoji109]
Ja dzisiaj tez idę ale nie wiem czy mnie przyjmie - mam się zapytać [emoji54] próbuję dostać się na NFZ bo pytałam o cenę tych badań co mi zlecił prywatny i to jest ponad 200 [emoji34] szkoda mi [emoji22]

Nie nadążam. ..
Ja dzisiaj tez idę ale nie wiem czy mnie przyjmie - mam się zapytać [emoji54] próbuję dostać się na NFZ bo pytałam o cenę tych badań co mi zlecił prywatny i to jest ponad 200 [emoji34] szkoda mi [emoji22

No niestety, idąc prywatnie do ginekologa za wszystkie badania trzeba płacić. Przeraża mnie to bo też chodzę prywatnie. Na NFZ najszybciej chcieli mnie przyjąć w grudniu :/

Nie nadążam. ..
Ja dzisiaj tez idę ale nie wiem czy mnie przyjmie - mam się zapytać [emoji54] próbuję dostać się na NFZ bo pytałam o cenę tych badań co mi zlecił prywatny i to jest ponad 200 [emoji34] szkoda mi [emoji22]

Ja też zaraz wychodzę wydębić skierowanie na badanie na nfz bo prywatnie kosztuje ok 400zł Płacę składki, opłacam luxmed i jeszcze im mało! Co to to nie, musimy walczyć o swoje ;)

Więc Aleks i Mati czekam na wieści z zacisnietymi [emoji109]
Nahia fajnie , że masz tak rano wizytę, nie będziesz musiała czekać czego ja np nie cierpię! [emoji14]teraz wizytę będę miała na 15.20 i znając siebie to do 14 będę w piżamie chodziła żeby przespać większość ranka heh :)

Anulka gdzieś czytałam ze ciężarne musi gin przyjąć nawet niezarejestrowane. Taki masz przywilej. Mam nadzieję, że sie uda :)

Ja chodzę na NFZ - tylko USG mam robione prywatnie- NFZ nie finansował sprzętu do usg- ale przynajmniej badani maz za free. Prywatnie czasem fajnie , że na każdej wizycie można podglądać dziecko- z drugiej strony nie wszędzie tak jest- moja znajoma płaci za wizytę z USG prawie 200zl. Za zwykła 100.

Myślę , żeby kupić detektor tentna - czy któraś mama używała?
Dziewczyny od kiedy można umawiać się z położna ? W pierwszej ciąży nie korzystałam w drugiej zamierzam.
Planujecie zapisać się do szkoły rodzenia? Ja tak , tylko nie wiem od którego miesiąca najlepiej .

Madziarra21 ja próbowałam się dostać na NFZ i ginekolog odesłał mnie prywatnie... także z tymi przywilejami jest różnie :/

reklama
Dzień dobry.

mlodamama gratulacje!!! Super, że już serduszko jest!

Ja mam wizytę o 17:45, ale synek się tak rozchorował, że tylko o nim teraz myślę :/ jedziemy zaraz do lekarza

74703e3ksg0ul1uj.png

Do góry