reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratulacje Gemmina ;)

Mnie wczoraj tak spieło wieczorem,że myślałam,że to już.A co się okazało, obżarłam się kaszanką z grilla i tylko porządnie przeczyściło.:p Maż mi właśnie wyjechał na 2 tyg.do Niemiec, zostałam sama z dzieciakami i w razie W całą rodziną postawioną na baczność hhehe,A tak poza tym to oki. ;)

reklama
Hej.
Mnie w nocy obudziła chyba ze 3 mocniejsze skurcze, a nic się nie rozkręciło, choć jakoś czuje ze to może być dziś....

Wstaje ogarnąć małą do przedszkola.

Miłego dnia [emoji4]

7v8rikgno1ck7egs.png

trzymam kciuki zeby to bylo dziś :) wg mnie też idealny dzień na poród :D

ckaidqk32dghy2ol.png

ckaidqk3gmavjquw.png

Ja dzis wizytuje ale nie pamietam na ktora! [emoji30] cos po 12 napewno ale mialam tej wizyty nie dotrzymac wiec nie zwracalam uwagi na polozna ktora mowia na ktora godzine hehe [emoji16] zadzwonie kolo 9 i zapytam [emoji3]
A nocka standardowo 3 razy siusiu + bol jak na okres i troche uda plecki czasami i czasami skurcz, 0 akcji i czekamy dalej [emoji6]

Prosze mnie walnac bo sama sie nie ogarne..dzis mam wyjsc do domku a synek zostaje na intensywnej..nosilam mu odciagniete mleczko po 20ml bo wiecej nie mam ale mu starczalo..tyle ze jak wyjde zostawie go nn 3-4 karmienia na mm..i mi sie chce plakac [emoji53]

Ja dzis wizytuje ale nie pamietam na ktora! [emoji30] cos po 12 napewno ale mialam tej wizyty nie dotrzymac wiec nie zwracalam uwagi na polozna ktora mowia na ktora godzine hehe [emoji16] zadzwonie kolo 9 i zapytam [emoji3]
A nocka standardowo 3 razy siusiu + bol jak na okres i troche uda plecki czasami i czasami skurcz, 0 akcji i czekamy dalej [emoji6]
Też dziś wizytuje [emoji6] ale na 15:50, ciekawe co tam mi powie

uwo95vsmas7vbggy.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

Prosze mnie walnac bo sama sie nie ogarne..dzis mam wyjsc do domku a synek zostaje na intensywnej..nosilam mu odciagniete mleczko po 20ml bo wiecej nie mam ale mu starczalo..tyle ze jak wyjde zostawie go nn 3-4 karmienia na mm..i mi sie chce plakac [emoji53]

Może probój więcej odciągnąć. Herbatki na laktację pij. A jak nie to trudno, nie przejmuj się rzeczami na które nie masz wpływu. Synek dojdzie do siebie i jeszcze się pocycujecie[emoji9][emoji9]

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Mlodamama czasem nie ma wyjścia i już. Laktatorem ciężko strasznie, wiem. Mimo tego że karmilam prawie 2 lata, mój rekord laktatorem to 40ml z obu piersi.

Apka mi pokazuje 9 dni do porodu i boję się teraz na odwrót, że zacznę już rodzic a tu syn goraczkuje i ma jakąś wysypke, takze dziś wizyta u pediatry a na wieczór mam zamówione jeszcze pranie kanapy :/

Powodzenia dla tych co już mogą i chcą, niech się szybko rozkręca

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry