reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tez nie biorę nic prócz kwasu foliowego w czwartek o to zapytam bo jesteśmy ostatnio strasznie słaba

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Wlaśnie, a propo fryzur. Co słyszałyście na temat farbowania? Ja się wstrzymuję, odrosty koszmarne ale nie chciałabym zaszkodzić malenstwom.

Wlaśnie, a propo fryzur. Co słyszałyście na temat farbowania? Ja się wstrzymuję, odrosty koszmarne ale nie chciałabym zaszkodzić malenstwom.
ja zaczęłam farbować się sama w domu farbą bez amoniaku. Zawsze chodziłam do fryzjera ale tam smród jest okropny. Robie paznokcie żelowe i hybrydowe tak jak wcześniej mój lekarz kazał mi robić to co wcześniej, bo naprawdę nie ma co popadać w paranoje ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Ja jak pisalam biore pregne plus. Ma on wszystkie skladniki w dawce jaka powonna przyjmowac kobieta w ciazy. Nie nalezy fo laczyc z kwasem foliowym bo wszystko jest juz w pregnie. Nie mam jakia wiekszych problemow ale uwazam podobnie do Bellax123. Zdrowa dieta przede wszystkim ale witaminy rowniez sa pomocne bo organizm moze niektorych substancji po prostu nie przyjmowac w naturalny sposob. Pregna ma dosyc dobra opinie a i cena nie jest jakas wygorowana. Trzymam kciuki za wszystki mamy ktore zobacza swoje malenstwa. Ja dopiero w przyszlym tyg... :(

reklama
Do góry