reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Na tym etapie przeciez prawie nigdy nie ma zarodka!!! Przeciez to normalne. Dlateho ja nie szlam wczesniej niz po6tc. I tak 6t4d i ledwo co byl zarodek.. Wiec masz jeszcze ponad tydzien. Zarodek sie ma pojawic do konca 7tc

Po co sie tak stresujecie?
I po co na usg w piatek skoro nadal wczesnie?

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

U mnie usg robione w 7tc (z om) i okazało się, że ciąża 6 dni młodsza czyli 6t1d i był tylko 2cm pęcherzyk bez zarodka. We czwartek będzie 7t2d (wg usg) i liczę, że poznam już lokatora ;-)

hchy3e3k141c0230.png

Na tym etapie przeciez prawie nigdy nie ma zarodka!!! Przeciez to normalne. Dlateho ja nie szlam wczesniej niz po6tc. I tak 6t4d i ledwo co byl zarodek.. Wiec masz jeszcze ponad tydzien. Zarodek sie ma pojawic do konca 7tc

Po co sie tak stresujecie?
I po co na usg w piatek skoro nadal wczesnie?

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Bo ja mam ciaze po clo i owu byla wczesniej..

reklama
Do góry