reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No to ja sie tez zaczynam stresowac... mimo, ze termin na 26.06. Mam juz cc umowiona na tydzien wczesniej. Ale bardzo chcialabym, aby sn zaczal sie wczesniej. Za pierwszym razem mialam nagla cc i to juz moja ostatnia szansa, aby to przezyc.

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie

16udskjopmtfyunf.png
Trzymamy mocno*** pelnia zaczela dzialac;)

Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie

16udskjopmtfyunf.png
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110] nie martw się jak same zaraz nie przyjdą to wywołają tymi swoimi sztuczkami. Dawaj znać [emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny a te bole z krzyza tobo w sensie bol plecow i spinanie brzuszka i to maja byc juz te porodowe tak? Bo zastanawia mnie czy razem z bolem plecow boli tez brzuch przy spieciu? Moze glupie pytanie ale zastanawia mnie to [emoji16]

Dziewczyny a pytanie takie jaki macie stosunek do porodu od poczucia pierwszego ruchu dziecka? W sensie czy myslicie ze to prawda ze od poczucia 1 ruchu pierworodka urodzi w ciagu 20-22 tygodnia po poczuciu ruchu a wielorodka po 22-24 tygoniach?
To u mnie termin porodu wypada właśnie po 22 tyg :) ciekawe czy się sprawdzi [emoji38]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Trzymam kciuki ;)

Mi wody nie odeszły przy chłopakach dopiero w szpitalu mi przebijali ,może teraz będzie inaczej.

Do góry