Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na pierwszym usg mialam 150, potem 140 ( dziecko spało ) a na prenatalnych wczoraj znó 150. ani razu lekarz nie stwierdził nic niepokojącego, zawsze mówił że tętno jak dzwon, więc się nie martw bo te nieznaczne skoki to pewnie wynik okresów spokoju u dziecka. gin mówił że dziecko na zmianę wpada w okres snu i okres aktywności więc i tętno przyśpiesza lub zwalniaPytanie z serii matka histeryczka pyta. Jak z biciem serduszka waszych maleństw ? co wizyta mają identyczna liczbe uderzen na minute ? bo moje miało 2 razy 161, a ostatnio 158. Wiem jestem wariatka a to może być błąd pomiaru ale poprostu nie daje mi to spokoju czy któraś jeszcze tak miała?
![]()
cytat ze str internetowej : Normalne tętno płodu ma różną wartość dla każdego dziecka. Zmiany w wysokości tętna mogą być również spowodowane ruchami płodu, spaniem lub innymi czynnościami.Normy tętna płodu oscylują w okolicach od 110 do 170 uderzeń na minutę.Pytanie z serii matka histeryczka pyta. Jak z biciem serduszka waszych maleństw ? co wizyta mają identyczna liczbe uderzen na minute ? bo moje miało 2 razy 161, a ostatnio 158. Wiem jestem wariatka a to może być błąd pomiaru ale poprostu nie daje mi to spokoju czy któraś jeszcze tak miała?
![]()
Pytanie z serii matka histeryczka pyta. Jak z biciem serduszka waszych maleństw ? co wizyta mają identyczna liczbe uderzen na minute ? bo moje miało 2 razy 161, a ostatnio 158. Wiem jestem wariatka a to może być błąd pomiaru ale poprostu nie daje mi to spokoju czy któraś jeszcze tak miała?
![]()
Ojj ja też zobaczę pierwszy raz od msc i dwóch dni [emoji12] i mam nadzieję że się uspokoje że wszystko będzie ok. Głupie mysli i ja mam. Dobrze ze ide z mezem bo sama bym padla trupem w tej poczekalni.Ja głupia wzięłam dzień wolny bo rano ta glukoza a usg na 19 30...[emoji33]