reklama
camel
Fanka BB :)
Hej mamuski..nie moge was nadgonic...muli mnie caly czad...o piciu nie ma mowy bo wydalam zaraz...wzielam wolne do konca tyg bo nie daje rady....
Bylam wczoraj u gina po recepte i on szybko zrobil mi usg...troche sie martwie bo to byl 5t5d i oprocz pecherzyka 1cm48mm to nic...pusto....
Bylam wczoraj u gina po recepte i on szybko zrobil mi usg...troche sie martwie bo to byl 5t5d i oprocz pecherzyka 1cm48mm to nic...pusto....
W pierwszej ciąży też byłam w 5 tyg i kilka dni, ciąża w rzeczywistości była jeszcze młodsza i też nic nie było a my się cieszylismy z pęcherzyka i nie braliśmy innej opcji pod uwagę. Jednak doświadczenie nie zawsze służy...Hej mamuski..nie moge was nadgonic...muli mnie caly czad...o piciu nie ma mowy bo wydalam zaraz...wzielam wolne do konca tyg bo nie daje rady....
Bylam wczoraj u gina po recepte i on szybko zrobil mi usg...troche sie martwie bo to byl 5t5d i oprocz pecherzyka 1,48mm to nic...pusto....
Bywa, raz miałam 39 dni cyklu, ile poszło testów, ile nadziei.Kochane Mamuśki u mnie na teście gruuuuubaaaaa krechaaa..............ale tylko jedna
venus27
Fanka BB :)
Dziewczyny nie mogę Was zacytować, bo jak klikam na cytat pod Waszym postem i potem piszę post to nie wkleja mi się ten cytat, ani nie widzę opcji, żeby wkleić
Majka uspokoiłam się trochę,ale bóle piersi i brak okresu nadal mnie niepokoją. W razie braku okresu będę robiła test w przyszłym tygodniu.
Majka uspokoiłam się trochę,ale bóle piersi i brak okresu nadal mnie niepokoją. W razie braku okresu będę robiła test w przyszłym tygodniu.
Klikasz odpowiedz a nie cytat. Moim zdaniem powinnaś iść do lekarza bo za długie cykle nie są zdroweDziewczyny nie mogę Was zacytować, bo jak klikam na cytat pod Waszym postem i potem piszę post to nie wkleja mi się ten cytat, ani nie widzę opcji, żeby wkleić
reklama
Ja klikam wyślij plik tam gdzie masz odpowiedźJak się wrzuca zdjęcia? Chce Wam pokazać jak mi brzuch wywalilo dzis- oxzywiscie to pewnie jelita nie dają rady ale nawet wciagnac nie mogę