reklama
Moj to pierdzi buzka najbardziej jak sobie lezy i mu sie nudzi ale czasem przy jedzenu mu sie tez zdaza.
Głuszek a z ciekawosci pytam...co dajesz swojej Marysi do jedzonka...skoro ona jest na cycku i jest alergikiem?
Głuszek a z ciekawosci pytam...co dajesz swojej Marysi do jedzonka...skoro ona jest na cycku i jest alergikiem?
dawałam jej jabłko, gruszkę, kaszkę i było ok
Dałam jej ziemniaka z dynią - było ok, marchewka - bylo ok (brak wyypki ale żygała), dałam tez brokuły i było ok
I podałam jej zupkę jarzynową z Hippa (ziemniak, marchew, kalafior, groszek) i dostałą wypypkę - więc albo groszek albo kalafior
Angie a czemu tak pytasz? Alergik też se moze pojesć nie ?hehe Cycek tu nie ma nic do rzeczy. Marysia nie przybywała na wadze i ma anemię wiec tzreba jej doładowac akumulatorków;-)
Dałam jej ziemniaka z dynią - było ok, marchewka - bylo ok (brak wyypki ale żygała), dałam tez brokuły i było ok
I podałam jej zupkę jarzynową z Hippa (ziemniak, marchew, kalafior, groszek) i dostałą wypypkę - więc albo groszek albo kalafior
Angie a czemu tak pytasz? Alergik też se moze pojesć nie ?hehe Cycek tu nie ma nic do rzeczy. Marysia nie przybywała na wadze i ma anemię wiec tzreba jej doładowac akumulatorków;-)
Głuszek no to super, ze mała toleruje wszystko i ładnie je. Napisałam własnie, ze z ciekawosci pytam bo myslałam moze, ze jakies specjalne jedzonka dla alergikow np. czy moze dajesz tylko te bio i co ogolnie moze juz jesc...No bo wiesz ja tam sie nie znam wiec spoko nie nerwuj sie na mnie;-)
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Ale Zazdroszcze!!!!!!!
Moj Na Widok Lyzeczki Tak Lyzeczki Tak Zacisnie Buzie Ze Hoo I Sie Odwraca
A Jak Jestem Upierdliwa To Sie Wyprowadza Z Fotelika Buuuu
Moj Na Widok Lyzeczki Tak Lyzeczki Tak Zacisnie Buzie Ze Hoo I Sie Odwraca
A Jak Jestem Upierdliwa To Sie Wyprowadza Z Fotelika Buuuu
Podziel się: