reklama
T
Tamarunia
Gość
Gluszku juz wiem dlaczego tak mnie ponioslo!!bo my kobity musimy nmyc dupenki pociech chocby nie wiem co w majteczkach bylo a tato sie wymiga zawsze!!!Rehman choc byl pierwsza osoba ktora zmieniala kupeczki i choc seri nie ma nicprzeciw zapachowi to zawsze sie pieknie do mnie usmiechnie powie...honey pls i ta jego honey zmienia kolejna pieluche w d niu dziesiejszym!!!no szok po prosyu zaswez sie miga!!z tym ze wiem ze potrafi i klocka zmienic! a dzis a prop Hafsa zroibila takiego smierdziela i ja mowi ze smierdzi!to on mowi zebym niz nie mowila bo to kupa jego Hafsy i niz na naia zlego nie mozna powiedziec!to co mam mowic ze pachnie jak smierdzi ???:: haha
Gluszek to bylo poprostu REWELACYJNE
DRUGI FILM Z ZMIANA PIELUCHY ROZLOZYLM MNIE NA LOPATKI,POPROSTU POPLAKALM SIE ZE SMIOECHY
A WYMIOCINKI NO NIESTETY TAK SIE ZDARZA CZECTO jak po jedzienu z dzieckiem wypariwa sie akrobacjie,hi,hi,hi,a czasi poprtostu samo leci
DRUGI FILM Z ZMIANA PIELUCHY ROZLOZYLM MNIE NA LOPATKI,POPROSTU POPLAKALM SIE ZE SMIOECHY
A WYMIOCINKI NO NIESTETY TAK SIE ZDARZA CZECTO jak po jedzienu z dzieckiem wypariwa sie akrobacjie,hi,hi,hi,a czasi poprtostu samo leci
T
Tamarunia
Gość
NO JA TEZ CORAZ BARDZIEJ TEGO NIE LUBIE, BO hAFSA ZAWSZE PLACZE JAK UBIERAM JEJ COKOLWIEK PRZEZ GLOWE I NA RECE PO PROSTU TEGO NIE LUBI OD JAKIEGOS 2,3 MIESIACA
Tamarunia - sprobuj jej robic "a kuku" jak zakladasz cos przez glowe, a jak wciagasz rekawki to odwracaj jej uwage i rob to powolutku - u nas zadzialalo, a tez mala miala za kazdym razem szala mimo, ze kiedys jej to nie przeszkadzalo.
a ja ostatnio nie lubię Weronki przewijać i ubierać na przewijaku - bo mam go na wysokości mniej więcej pępka, a ona tak strasznie kopie, że już kilka razy dostałam prosto w pępek a to jest moje bardzo wrażliwe miejsce i boli jak jasna cholera :-( no a weź tu dziecku wytłumacz żeby nie kopało, jak lubi...
reklama
Ja nienawidzę ubierać ją na spacer i po spacerze, zawsze wrzask.
Jeżeli chodzi o przewijanie to mąż spisuje się na 6 z plusem. A jak jest kupa to chyba całe osiedle słyszy "... Ale śliczna kupa !!! ...... mama patrz ... " :-)
Jeżeli chodzi o przewijanie to mąż spisuje się na 6 z plusem. A jak jest kupa to chyba całe osiedle słyszy "... Ale śliczna kupa !!! ...... mama patrz ... " :-)
Podziel się: