reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

mi tez sie to dziwne wydaje choc pamietam jak Judi byla bardzo mala to okrutnie wymiotowala ze az niemoglam sie nadziwic...i powiem wam (ale sie nie smiejcie) ze Judi nie raz tak mi na buzie zwymiotowala:)

reklama
Gluszku juz wiem dlaczego tak mnie ponioslo!!bo my kobity musimy nmyc dupenki pociech chocby nie wiem co w majteczkach bylo a tato sie wymiga zawsze!!!Rehman choc byl pierwsza osoba ktora zmieniala kupeczki i choc seri nie ma nicprzeciw zapachowi to zawsze sie pieknie do mnie usmiechnie powie...honey pls:) i ta jego honey zmienia kolejna pieluche w d niu dziesiejszym!!!no szok po prosyu zaswez sie miga!!z tym ze wiem ze potrafi i klocka zmienic! a dzis a prop Hafsa zroibila takiego smierdziela i ja mowi ze smierdzi!to on mowi zebym niz nie mowila bo to kupa jego Hafsy i niz na naia zlego nie mozna powiedziec!to co mam mowic ze pachnie jak smierdzi ???::):):): haha

Tamarunia, to i tak masz dobrze, mój mąż zmienił pieluchę 2 (słownie: dwa) razy... a jak "wywącha" kupę, to już na sto procent będzie mnie wołał :dry:

Gluszek to bylo poprostu REWELACYJNE
DRUGI FILM Z ZMIANA PIELUCHY ROZLOZYLM MNIE NA LOPATKI,POPROSTU POPLAKALM SIE ZE SMIOECHY:-D :-D
A WYMIOCINKI NO NIESTETY TAK SIE ZDARZA CZECTO jak po jedzienu z dzieckiem wypariwa sie akrobacjie,hi,hi,hi,a czasi poprtostu samo leci:szok:

NO JA TEZ CORAZ BARDZIEJ TEGO NIE LUBIE, BO hAFSA ZAWSZE PLACZE JAK UBIERAM JEJ COKOLWIEK PRZEZ GLOWE I NA RECE:( PO PROSTU TEGO NIE LUBI OD JAKIEGOS 2,3 MIESIACA

Tamarunia - sprobuj jej robic "a kuku" jak zakladasz cos przez glowe, a jak wciagasz rekawki to odwracaj jej uwage i rob to powolutku - u nas zadzialalo, a tez mala miala za kazdym razem szala mimo, ze kiedys jej to nie przeszkadzalo.

a ja ostatnio nie lubię Weronki przewijać i ubierać na przewijaku - bo mam go na wysokości mniej więcej pępka, a ona tak strasznie kopie, że już kilka razy dostałam prosto w pępek :no: a to jest moje bardzo wrażliwe miejsce i boli jak jasna cholera :-( no a weź tu dziecku wytłumacz żeby nie kopało, jak lubi... :confused:

reklama
Ja nienawidzę ubierać ją na spacer i po spacerze, zawsze wrzask.
Jeżeli chodzi o przewijanie to mąż spisuje się na 6 z plusem. A jak jest kupa to chyba całe osiedle słyszy "... Ale śliczna kupa !!! ...... mama patrz ... " :-)

Do góry