reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

Ja bym chciała mies 2 dziecko za 4-5 lat:happy: Dzis dostałam @ wiec musimy juz teraz na 100% uwazac, choc i tak uwazalismy. Ja bym chyba padła jakbym teraz zaszła w ciaze. :baffled: :szok: Kompletny roz...dol:zawstydzona/y: Napewno potem bym sie jakos przyzwyczaiła i dostosowała ale z własnego wyboru never!:no:

reklama
nie wiem czy to przypadek czy rzeczywiscie ta metoda dziala ale dzisiaj tzn w drugim dniu jej stosowania Wiktora o 18:30 odlozylam do lozeczka i zasnal od razu :)

No u nas PODZIALALO,mal sam w ciagu dnia i nocy zasupia

A ja ostatnio batrdzo nie lubie przebierac malej pieluchy jak zrobi kupe,och co za smrod,je rozne potarwki i takie odory,ze ufff........

A ja wczoraj prawie wyszłam z siebie, dając zupkę Jakubowi. Najpierw majtał rączkami i jakoś mu się udawało trafiać w łyżeczkę. Potem ćwiczył umiejętności językowe, robiąc "pryyy". Końcówce karmienia towarzyszyło wkładanie stóp do buzi.
A potem było przebieranie, pranie, mycie szafy, leżaczka i podłogi :-)

i to jest przesrane,Natka tez czasmi pryka i jedzenie jest wszedzie
A GDZIE KARMISZ JAKUBA?
Bo ja wciaz na lezaczku,ale wydaje mi sie,ze to juz nie dziala i mal zaczyna sie bawic a nie koncentrowac na jedzeniu,chyba trzeba powaznie rozejrzec sie za krzeselkiem.Ja jej tlumacze jak zaczyna sie krecic,wymachiwac rekami,ZE LABO JEDZENIA ALBO ZABAWA,niweim czy rozumie cos ie do niej mowi,ale powtarzam,jak nie dzial to przestaje karmic na chwilke i sie uspakaja

No moj tez ma takie zajawki ostatnio, ze sie strasznie wierci i zsuwa z fotelika bo go w nim karmie...i macha łapkami i inne cuda wyczynia...ehhh

reklama
Do góry