Ja bym chciała mies 2 dziecko za 4-5 lat Dzis dostałam @ wiec musimy juz teraz na 100% uwazac, choc i tak uwazalismy. Ja bym chyba padła jakbym teraz zaszła w ciaze. Kompletny roz...dol Napewno potem bym sie jakos przyzwyczaiła i dostosowała ale z własnego wyboru never!
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No to widzę, że metoda skuteczna. Powodzenia życzę :-) i oby dalej aniołki słodko zasypiały...
abryz
MAJOWA MAMA'06
A ja wczoraj prawie wyszłam z siebie, dając zupkę Jakubowi. Najpierw majtał rączkami i jakoś mu się udawało trafiać w łyżeczkę. Potem ćwiczył umiejętności językowe, robiąc "pryyy". Końcówce karmienia towarzyszyło wkładanie stóp do buzi.
A potem było przebieranie, pranie, mycie szafy, leżaczka i podłogi :-)
A potem było przebieranie, pranie, mycie szafy, leżaczka i podłogi :-)
i to jest przesrane,Natka tez czasmi pryka i jedzenie jest wszedzie
A GDZIE KARMISZ JAKUBA?
Bo ja wciaz na lezaczku,ale wydaje mi sie,ze to juz nie dziala i mal zaczyna sie bawic a nie koncentrowac na jedzeniu,chyba trzeba powaznie rozejrzec sie za krzeselkiem.Ja jej tlumacze jak zaczyna sie krecic,wymachiwac rekami,ZE LABO JEDZENIA ALBO ZABAWA,niweim czy rozumie cos ie do niej mowi,ale powtarzam,jak nie dzial to przestaje karmic na chwilke i sie uspakaja
A GDZIE KARMISZ JAKUBA?
Bo ja wciaz na lezaczku,ale wydaje mi sie,ze to juz nie dziala i mal zaczyna sie bawic a nie koncentrowac na jedzeniu,chyba trzeba powaznie rozejrzec sie za krzeselkiem.Ja jej tlumacze jak zaczyna sie krecic,wymachiwac rekami,ZE LABO JEDZENIA ALBO ZABAWA,niweim czy rozumie cos ie do niej mowi,ale powtarzam,jak nie dzial to przestaje karmic na chwilke i sie uspakaja
reklama
Podziel się: