reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Chcialam powiedziec ze bylam ostatnio wkoncu u fryzjera!!! na prawie 3 godziny mala zostala z tata i dziadkiem i byla niesamowicie grzeczna taks ie bawila ze zasypiala w trakcie zabawy :):)

reklama
No to niezle Lilith a coz to za nowy fryz ze az 3h cie nie było? Pokaz sie nam :)
A ja ide w ten weekend na uczelnie te uzupełniajace zajecia...wprawdzie w sobote mam jedne a potem do pewnej panny Zuzi na 5 urodzinki jestesmy zaproszeni :D A w niedziele 2 zajecia i moja mama bedzie z małym.

Angie a wsumie prawie tak jak zawsze krociotko (choc byl okres ze mialam dluuugie wlosy) bo strasznie zaroslam od czasu porodu!!!!a pokazac nie mam jak bo ciagle nie ma aparatu:(

A ja dziś miałam pierwsze dłuższe wychodne bez Jakuba. O 8 rano byliśmy w kościele. Wychodne trwało 55 minut :-D:-D:-D

aBRYZ hihihi fajne wychodne podobne do moich nieczestych niedzielnych wychodnych bo nawet na nich czesto towarzysza mi oboje pociech

Ja mam wychodne codziennie-ponad 8 godz w pracy :). Moje dziecko to małe cyganiątko chyba-zostanie z każdym byle by jeść dostała, ktoś słuchał jej opowiadań i przewinął pupkę to jest szczęśliwa, ale na szczęście jak mamusia wraca z pracy to widzę szczęście w jej ślicznych oczkach. Dlatego wychodne poza pracą staram się ograniczać żeby byc z nią jak najdłużej.

reklama
Do góry