reklama
a mi się tak marzy kino... mam nawet wejściówki do multikina, 6 sztuk, ważne do końca maja - i nie mamy jak skorzystać :-sad:
no bo z kim mam dziecko w weekend zostawić? smutno mi... tak strasznie lubię chodzić do kina
no bo z kim mam dziecko w weekend zostawić? smutno mi... tak strasznie lubię chodzić do kina
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Ja też gdzieś bym chciała wyjść z mężem. Ostatni raz byliśmy w kinie jak byłam w ciąży, w lutym zeszłego roku. Na nic nie mam czasu. Kierat. Praca-dom-praca-dom. W weekend zawsze jest coś do zrobienia w domu a poza tym z kim Anię bym zostawiła. Moi rodzice opiekują się Niunką w tygodniu jak jestem w pracy więc weekend chcą mieć dla siebie.
Lilith 5 godzinek to kupppa czasu ! Miłego wypadu sobotniego Wam życze !
My z wyjściami nie mamy problemu moi rodzice po sąsiedzku za ścianą mieszkają , Wojtka rodzice w bloku na przeciwko , wiec jak coś to zawsze są pomocni i happy, że mogą wnusiem się zająć.
Wychodzimy od czasu do czasu za często nie bo ja z kolei nie chcę Kacpra tak częst zostawiać ! Wystarczy, że od poniedziałku do piątku pracuję i nie ma mnie przy nim :-( także wolne wolę spędzac z nim ! Ale wychodzimy, wychodzimy np. do kina wieczorkiem , ostatnio byliśmy na Testosteronie , mówię Wam dawno się tak nie uśmiałam , a że w zasadzie nie byłam przygotowana na taką dawkę smiechu i łez to moja apaszka służyła za chusteczki :-)
My z wyjściami nie mamy problemu moi rodzice po sąsiedzku za ścianą mieszkają , Wojtka rodzice w bloku na przeciwko , wiec jak coś to zawsze są pomocni i happy, że mogą wnusiem się zająć.
Wychodzimy od czasu do czasu za często nie bo ja z kolei nie chcę Kacpra tak częst zostawiać ! Wystarczy, że od poniedziałku do piątku pracuję i nie ma mnie przy nim :-( także wolne wolę spędzac z nim ! Ale wychodzimy, wychodzimy np. do kina wieczorkiem , ostatnio byliśmy na Testosteronie , mówię Wam dawno się tak nie uśmiałam , a że w zasadzie nie byłam przygotowana na taką dawkę smiechu i łez to moja apaszka służyła za chusteczki :-)
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Udanych wypadow... My mamy to szczescie ze kiedy tylko potrzebujemy to babcia i dziadek zostaja z Olem... czy to w dzien czy w nocy... w kinie bylismy poczatkiem miesiaca i znow sie wybieramy... a na piwko idziemy w piatek wieczorkiem...
reklama
Podziel się: