reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

ale wam fajnie ze wychodzicie!!! JA to juz dawno nigdzie nie byłam .... tylko ta praca praca i praca...... dobrze chociaz ze kasa jakas bęzie i się troszke odkujemy.....

reklama
a mi się tak marzy kino... mam nawet wejściówki do multikina, 6 sztuk, ważne do końca maja - i nie mamy jak skorzystać :-:)sad:
no bo z kim mam dziecko w weekend zostawić? smutno mi... tak strasznie lubię chodzić do kina

Ja tez niestety ciagle w domu/na uczelni/na korkach...
W zeszlym tygodniu chcielismy isc do kina, ale pozałowalismy kasy i zostalismy w domu.

My z mezem w sobote sie ewakulujemy na miasto moze do kina na obiadek...zobaczymy.Judi zostaje z dziadkiem co prawda nie na dlugo bo na jakies 5 godzinek ale to zawsze cos!

Ja też gdzieś bym chciała wyjść z mężem. Ostatni raz byliśmy w kinie jak byłam w ciąży, w lutym zeszłego roku. Na nic nie mam czasu. Kierat. Praca-dom-praca-dom. W weekend zawsze jest coś do zrobienia w domu a poza tym z kim Anię bym zostawiła. Moi rodzice opiekują się Niunką w tygodniu jak jestem w pracy więc weekend chcą mieć dla siebie.

Lilith 5 godzinek to kupppa czasu:tak: ! Miłego wypadu sobotniego Wam życze !
My z wyjściami nie mamy problemu moi rodzice po sąsiedzku za ścianą mieszkają , Wojtka rodzice w bloku na przeciwko , wiec jak coś to zawsze są pomocni i happy, że mogą wnusiem się zająć.
Wychodzimy od czasu do czasu za często nie bo ja z kolei nie chcę Kacpra tak częst zostawiać ! Wystarczy, że od poniedziałku do piątku pracuję i nie ma mnie przy nim :-( także wolne wolę spędzac z nim ! Ale wychodzimy, wychodzimy np. do kina wieczorkiem , ostatnio byliśmy na Testosteronie , mówię Wam dawno się tak nie uśmiałam , a że w zasadzie nie byłam przygotowana na taką dawkę smiechu i łez to moja apaszka służyła za chusteczki :-p :-)

Udanych wypadow... My mamy to szczescie ze kiedy tylko potrzebujemy to babcia i dziadek zostaja z Olem... czy to w dzien czy w nocy... w kinie bylismy poczatkiem miesiaca i znow sie wybieramy... a na piwko idziemy w piatek wieczorkiem...

ja idę dziś na babska imprezę do mojej siostry - wczoraj miała urodziny - 22 lata skończyła :-) i dzis impreza ale same baby :-D :-D

Kurcze fajnie macie z tymi rodzicami... U nas odpada takie zostawienie dziecka. Zostaje niania, za ktora sie placi, wiec szkoda nam pieniedzy i na wyjscie i na nianie :-(
lilith, gluszek - udanych wypadow!!!

reklama
my też moglibyśmy tylko na nianię liczyć - rodzice nie mieszkają w Bydgoszczy :-( a z drugiej strony ona też na pewno chce mieć trochę wolnego, więc generalnie nie mamy możliwości nigdzie wyjść :-(

Do góry