reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

gosiek to też Wam współczuję, że nie możecie nigdzie wyjść :-( No, ale tak już jest z tymi naszymi pociechami....
maxin świetna sprawa z tymi wrotkami :tak: :-) Baw się dobrze !!!! Ale Ci zazdroszczę ;-) :tak:

reklama
Eager juz sama zobaczyłam przejezdzajac tamtedy w sobote jak jechalismy na imprezke;-) A ja własciwie dzis wieczorem dopiero w domu jestem po tej imprezce...hehe niezle zabalowałam co;-) A tak serio to potem jeszcze siedziałam z małym u rodzicow bo tu w domu miłam instalacje gazową wymienianą...ale impreza była przednia...wrocilismy o 5 rano a w niedziele była kaplica... moj osobisty to sie biedaczysko pochorował :sick: a ja musiałam po 3 godzinkach snu byc na chodzie ale w sumie sie tak bardzo zle nie czułam bo piłam tylko piwo a on jeszcze wodke:eek:
A jutro idziemy z Alkiem na imprezke rodzinną:tak:

angie to świetnie, że się pobawiliście razem :-) Super są takie wspólne wyjścia i oderwanie się od "rzeczywistości" ;-)
Ja wczoraj sobie zrobiłam wychodne na zakupy, ale z dzieciakami :-) Kupiłam sobie nowy błyszczyk, peeling i olejek do kąpieli :tak: Dzieciakom pokupowałam trochę ciuchów. Ani nową czapeczkę, a Karolince nowe rajstopki, a oprócz tego kilka szmatek z lumpeksu. Normalnie trafiłam na okazję, bo mieli 70% obniżki na dziecięce ciuchy. Ania ma "nowe" dżinsy, sweterek, kurteczkę, sukienkę, bluzkę i taki kołnierz sweterkowy, a Karolinka dostała spódniczkę. Za wszystko zapłaciłam 22zł :-)

No Trini to udane miałaś zakupy ! Ja ostatnio kupiłam w lumpeksie Kacperkowi taką fajną (nówkę ) kurtkę jeansową firmy Next za 14 zł. Takie same na allegro widziałam po 50 zł ! Opłaca się tam poszperać ! Tylko muszę iść sama bo z Kacprem to za długo się nie da !

ja tez chce na cos takiego jak maxin :-p:-p:-p - kiedyś uwielbiałam szalećna wrotkach lub rolkach - teraz coś mi głupio samej :confused:

A u nas właśnie dzisiaj otwarli Plaza Center. Byłam z Anią i moją mamą (Jarek w domu się uczył i miał chociaż spokój).
I w tej Plazie m.in jest H&M, Cubus, AMS. jeszcze jedno Cocodrrillo (jedno już jest w Rybniku) i jeszcze jedno 5-10-15 (pierwsze jest już w Carrefourze).
No i jestem, aż chora. Boże jakie śliczne ciuszki dla Ani! Ale jakie ceny :baffled::wściekła/y:

A w lecie otwierają Focus - ciekawe co tam jeszcze będzie?

Ja miałam własnie cały weekend tylko dla siebie na uczelni bleee... zdycham:dry: Ale maz pierwszy raz przez cały moj zjazd sam zajmował sie małym bo wczesniej to tylko w soboty i to nie cały dzien...ale spisał sie dobrze i obiad był jak wracałam wieczorem:-) A teraz umykam do wanny poczytac Diabeł ubiera sie u Prady bo qrna pozyczyłam od mamy i tak mnie wciagneło ze szok;-)

reklama
ja czytałam i książke i ogladałam film...książka jak dla mnie za bardzo skondensowana...film suuuper.
My wczoraj wyskoczylismy na szybkie zakupy dla Mani, kupilismy jej po raz kolejmy body tygodniówki w Mother Care( nie ma lepszych, ni erozciagaja się, ni epruja,ładnie się dopierają)i kupilismy sobie film na DVD "Borat", mój Kuba był z kolegami na nim w kinie, ja co prawda wolę komedie romantyczne ale z ciekawości sobie go dzis obejżę :-)
No i koniecznie musze iśc do kina na ten nowy film z Hugh Grantem, moim ulubionym aktorem :-)

Do góry