reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Ale miałyście super imprezki. Zazdroszczę.
Angie ślicznie wyglądałaś:-)
Głuszku w kręconych włosach bardzo ci do twarzy:-)

Kasiunka, Angie, Maxin, Gosike dzięki :-) Od razu mi lepiej.
Maxin przyrko mi ż emiałas takiego Sylwetra. Za rok marsz na imperezę!!!
Angie widze ze ty też miałaś super imprezke - ja miałam najlepszego Sylwestra w moim zyciu!!!! Mialam super fazę, super chumor, i super się wytańczyłam. Uwielbiam takie "wiejskie" imprezy

ale z Was lasencje...zauważyłyście?ostatnio mnie olśniło jakie te majówki to fajne dziewuchy tak mnie olśniło po zdjęciach własnie słynne zdjecia kropecki zadbanej kobiety kojarzycie?no to wtedy mnie tak olśniło:)same fajne lufy:)

Angie humorek dopisal SUPER,nie ma jak fajna noc w milym towarzytwie,Fotki fajniaste a ty Jak mlodziutko wygladasza:-)
Angie moj sylwek byl niewypal,slabo sie zroganizwoalismy,humoro nie bylo aby nawet is do rodziny posiedziec,jak widzial jak wszyscy u W. w domu sie szybkowali na sale to mi zal bylo i wolalam nikogo nie widziec,a swoja droga juz cos mnie pobieralo.Ach nie ma co roztrzacac,jest nowy rok i juz za 12 miesiecy bedzie nastepny sylk:-D

Gluszek co ty opowiadasz,ze biustonosz ci widac,ja tam na jednym widzialam,fajnie ci w tej fryzurce,w lokach mlodziej wygladasz;-)
No za rok to na bank gdzies sie wybierzemy:happy:

Pewnie Maxin grunt to miec dobre podejscie i szybko zapomniec o tym co złe...a zreszta Sylwester to nie tylko moze byc okazja do zabawy bo w ciagu roku mozecie sie 100 razy gdzies wybrac i zaszalec nawet bez okazji:tak:

Biedronka Ty wrzuc jakies swoje fotki bo Cie dawno nie widziałysmy a tez jestes szprycha;-) :-D

A co do młodego wygladu to ciagle miałam takie texty albo nie chcieli mi papierosow sprzedawac jeszcze tuz przed ciazą. Ostatnio to sie wogole usmialismy bo facet jakis do drugiego mijajac nas puscił taki text "dzieci z wózkiem" hehe...a przeciez ja stara baba jestem w lutym 27 skoncze...ale nie czuje sie jak pani w srednim wieku raczej jak lekko przeterminowana młodziez;-) :-)

to fakt ,teraz beda do nad mlodsi mowic"popatrz na ta starsza pania" hahaha no coz takie zycie,ale liczy sie to jak sie czujemy a nie ile mamy

a imprezy mam nadzieje ze beda i wyszaleje sie w koncu bo tego mi naprawde brak:confused:

reklama
super imprezki miałyście :-)
a my byliśmy właciwie w domu - u sąsiadów z piętra - z Weroniką do 21.00, sąsiadka w 8 miesiącu ciąży, jej bratowa w 9... czyli 2 brzuchy i my ;-)
ale było miło i przyjemnie, chociaż bez tańców - potem córcię spać położyliśmy, małe "conieco", szampan i fajerwerki, i jeszcze posiedzieliśmy u sąsiadów do 2 w nocy, a córcia u nas spała :-)

Do góry