reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

No i postanowiłam od Nowego Roku chodzić na aerobic trzy razy w tygodniu zaczynam w piątek - muszę schudnąć i koniec 10 kilo mi przybyło i zostało najgorsze sadełko masakra. Pije dużo wody i nie jem po 18.00 zobaczymy jak długo wytrwam! Trzymajcie kciuki please!!!

Co do gejów nie znam więc się nie wypowiadam, ale np. miałabym przekreslać przyjaźń bo sie dowiaduję co przyjaciel robi w łózku Jak dla mnie głupota !!!!!! i na pewno nie jest to wtedy przyjaźń. Takie jest moje skromne zdanie!

reklama
A ja znowu rzucam palenie :-p i po co się uczyłam ? :happy: :eek: . Ale teraz rzucamy z mężem :-)

Hah a ja na Sylwestra bawiłam się super !!!!!!!!!!!! To była nasza najlepsza zabawa sylwestrowa :tak: . Super klimacik, ekstra muzyka bo KULT< PUDELSI itp. mniam ........ Przez całą noc piłam Whisky i przez całą noc miałam banie :-p Jak dostanę fotki to wrzucę:-)

My tez niby rzucamy z mezem od nowego roku mielismy nie palic ale juz wczoraj palilismy no zobaczymy jak to bedzie:baffled:

Ewe, Kazik to moja bardzo daleka rodzina. Był nawet na ślubie mojego wujka, ale - niestety - nigdy nie miałam okazji, żeby go "na żywo" spotkać, a chciałabym, bo Go lubię :-)

Ja tez lubie Kazika i Malenczuka:tak:
My tez mielismy Sylwestra na Rockowo zreszta knajpa nazywa sie Rock'n'Roll Qrde byłam tak zakrecona i chciało mi sie tanczyc, ze jak maz juz nie dał rady to sama sobie dygałam az barman mnie wyciagnał za łape i tanczylismy juz na koncu imprezy...hehe :laugh2: Ale bym se tak czesciej poskakała.

To ja wklejam pare fotek z Sylwka. Wszytsko byoby świetnie gdyby nie to że tam było dosć wiglotno, do tego cały czas tańczyłam i mi isę włosy skręciły :wściekła/y: :wściekła/y:

Kurna na kazdym zdjeciu mi widac stanik.......

Kropecka bardzo ale to bardzo korzytnie ci w tej fryzurce,bywladasz bardzo kobieco i pieknie:-)

Ewa,Angie,Gluszek widze,ze imprezy byly przednie,zazdroszcze.Dla mnie to byla najgorszy sywlek zycia,spedzilam go w lozku,przwie przespala bym polnoc,wyszlismy tylko na fajerwerki z niunka,nawet szampana zapomnielismy otworzyc bo tak zaspani bylismy.NIGDY WIECEJ TAKEJ NOCY SYLWESTROWEJ NIECHCE,ZA ROK NA PEWNO POJEDZIEMY W GORY.

JA w koncu zrobilam sobie frzyurke,noo moze byc nie jestem az tak bardzo zadowolona,ale coz zrobic,za duzo mam jasnego,musze wiec dodac sobie pare miodowych pasemek.ten koniec roku byl jakis fatalny nic sie nie kleilo.

reklama
Kropecka b.ci Ladnie w nowej fryzie tylko fotki troche ciemne:tak:
Głuszku super wygladałas i chyba niezle sie bawiliscie:-)
Maxin ale co sie stało byłas chora biedulko? Ja tez nie dokonca zdrowa byłam ale sie wykurowałam troche dzien wczesniej:happy:

A tu kilka fotek:

Do góry