reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

To tez miło Ola-o:-) A corcia sama spała i sie nie obudziła? Ja swojego zostawiam samego w domu tylko na chwile jak znosze wozek i zawsze mam jakies schizy i biegne na gore tzn na pierwsze wysokie pietro szybciorem...choc nie wiem czemu...ale czasem nie chce mi sie zamykac na klucz zeby było szybciej i sobie wyobrazam ze ktos do niego wlazł:baffled:

reklama
Ja jak schodzę na dół z wózkiem zawsze drzwi zostawiam uchylone i też tak lecę jak szalona.. Ale ja mogę uchylić, bo mieszkamy na 3 - ostatnim piętrze w bardzo małym bloczku, więc wszystko słychać i mamy tylko 5 sąsiadów w całej klatce, więc się nie boję, że ktoś wejdzie.:happy:

Tez Tak Mam,spocona Jestem Potem Jak Niewiem,nie Lubie Zostawiac Ja Sama,wogole To Nie Wyobrazam Sobie Isc Np.do Sklepu Kiedy Ona Spi W Lozeczku,choc Wiem,ze Bedzie Spala Np.godzine

No to muszę sie pochwalić - zatrudniliśmy opiekunkę, dziś była pierwszy raz i było super :tak: Będzie przychodziła na około 10 godz tygodniowo. Zapisuję się na angielski ostatnia szansa żeby się trochę podciągnąć, potem drugie dziecko i praca to już by było ciężko. Oprócz tego w soboty będziemy wyskakiwać spokojnie na zakupy a nie z małą, która tego nie lubi. Jak nie będzie trzeba jechać po zakupy będziemy chodzić na basen albo do kina. Mąż ma darmowy wstęp do aquaparku z osobą towarzyszącą a my jeszcze ani razu z tego nie skorzystaliśmy. To sobie odbijemy :-):-p:-D

No to super Gunia wreszcie bedziecie mogli sobie pozwolic na wyjscia we dwoje. Fajnie. Mam nadzieje, ze opiekunka sie sprawdzi.

To tez miło Ola-o:-) A corcia sama spała i sie nie obudziła?
nie obudziła się - chodziliśmy co 10 minut sprawdzać, drzwi w drzwi, więc blisko było :tak: - wiem, że to może głupio wygląda, ale ona taki ma mocny ten pierwszy sen, że nawet fajerwerki jej nie budzą, a co dopiero cisza w mieszkaniu ;-)

reklama
Do góry