reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kate dużo, dużo zdrówka dla was wszystkich. Biedactwa... :-(
Ja dzisiaj podrzuciłam dzieci mojej mamie, żeby zrobić szybko zakupki i coś posprzątać w naszym nowym domu. Jak wróciłam to Ania się po prostu darła i moja mama nie umiała jej uspokoić. Jak tylko ją wzięłam na ręce i dałam smoczka to zaraz uspokoiła się i zasnęła. Chyba jednak my jesteśmy najważniejsze i nie da się nas zastąpić ;-) Przynajmniej na razie
Ja dzisiaj podrzuciłam dzieci mojej mamie, żeby zrobić szybko zakupki i coś posprzątać w naszym nowym domu. Jak wróciłam to Ania się po prostu darła i moja mama nie umiała jej uspokoić. Jak tylko ją wzięłam na ręce i dałam smoczka to zaraz uspokoiła się i zasnęła. Chyba jednak my jesteśmy najważniejsze i nie da się nas zastąpić ;-) Przynajmniej na razie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Kate duzo zdrówka dla całej rodzinki!!
angie nie wiem ja tez dzis z tym walczyłam
angie nie wiem ja tez dzis z tym walczyłam
wiecie, tylko to takie trochę przerażające, że mamusia i mamusia... ja już się martwię, jak będę szła do pracy, małą zostawię z opiekunką i jak ona sobie nie poradzi? jeżeli mała będzie wyła cały czas? co wtedy? :-(
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
dlatego dobrze od początku uczyc dziecko do róznych twarzy ze idzie czy dostanie jesc (niemówie tu o obcych) moja miała takie lęki jeszcze do nie dawna ale jak zaczełam odwiedzac dziewczyny w pracy i kazda sie nachyliła pogadała to mała stopniowo przestawała reagowc płaczem a zaczeła sie uśmiechac teraz uśmiecha sie do kazdego kto zaglądnie do niej do wózka.
Wiem opiek to 8h ale na pewno opiekunka zacznie przychodzic stopniowo na godzinke potem na trzy aby dziecko sie przyzwyczaiło wydaje mi sie ze wyjątkowo osoba musiała by dziecku nie spasowac.
Wiem opiek to 8h ale na pewno opiekunka zacznie przychodzic stopniowo na godzinke potem na trzy aby dziecko sie przyzwyczaiło wydaje mi sie ze wyjątkowo osoba musiała by dziecku nie spasowac.
Podziel się: