reklama
Lilith zapracowamy maz,dobrze nich zrobic cos pozytecznego w domu.
AGIE FANY DZIEN MILO SIE WYRWAC DO FRYZJERA,ja dzis ide,tesciowa ma pilnowac malej,ale bedzie spacerowac niedaleko zakladu,bo cos Natka ostatnio przy niej palcze,buuu,niewiem czemu
Ja milo spedzam czas w kraju,fajnie zobaczyc rodzine znajowmych,Przylecielismy w niedziele nad ranem a Natka bidulka w poniedzialek mi sie rozchorowala,wiec biegiem do pediatry.Ale juz lepiej choc wciaz mam katarek.Ja chodze na solarium,wczoraj bylam na piwku ze znajmomym,mala tez,hi,hi,hi przespala.Ku mojeu zaskoczeniu na wszytki nowo poznane osoby dobrze,reaguje,usmiecha sie chetnie idzie na rece,ale zawsze obserwyje czy jestem w poplizu,a wieczorami ufff larmo,oderagowuje caly dzien i dos mocno placze bidulka,ale uspyia zaraz i ladnie spi ;D
AGIE FANY DZIEN MILO SIE WYRWAC DO FRYZJERA,ja dzis ide,tesciowa ma pilnowac malej,ale bedzie spacerowac niedaleko zakladu,bo cos Natka ostatnio przy niej palcze,buuu,niewiem czemu
Ja milo spedzam czas w kraju,fajnie zobaczyc rodzine znajowmych,Przylecielismy w niedziele nad ranem a Natka bidulka w poniedzialek mi sie rozchorowala,wiec biegiem do pediatry.Ale juz lepiej choc wciaz mam katarek.Ja chodze na solarium,wczoraj bylam na piwku ze znajmomym,mala tez,hi,hi,hi przespala.Ku mojeu zaskoczeniu na wszytki nowo poznane osoby dobrze,reaguje,usmiecha sie chetnie idzie na rece,ale zawsze obserwyje czy jestem w poplizu,a wieczorami ufff larmo,oderagowuje caly dzien i dos mocno placze bidulka,ale uspyia zaraz i ladnie spi ;D
wiecie co...ale sie wczoraj pozarlismy....on siedzial cala noc i sprzatal ta lazienke!!!! nawet fugi pomalowal itd...nowy silikon polozyl i zas tam siedzi....on chyba oszlal...choc teraz trzeba lazienke urzadzic spowrotem....
oj to nie zawsze wychodzi na dobre...ja sie tak wscieklam...czekalamna niego do 2.30!! szkoda gadac
oj to nie zawsze wychodzi na dobre...ja sie tak wscieklam...czekalamna niego do 2.30!! szkoda gadac
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Lilith a czemu sie pozarliście, jak sprzata to chyba dobrze, nie ??? Oj jak by mój sie tak sam z siebie wziąl to bym była zadowolona ;D Chyba, że czegos nie zrozumiałam, aaa, pewnie miałaś plany na wieczór...To powiedz mu żeby sobie zrobił przerwę, a później może sprzątać do rana ;D
T
Tamarunia
Gość
Gunia wy macie dzi rocznice chyba co?wszystkiego naj naj i milosci duzo!
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Tak ja tez nie bardzo ja bym tam mojemu nie przeszkadzała gdyby chciał posprzątac.
reklama
Podziel się: