reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
bedytko powiem Ci ja tez bym do Koontza juz nie wrocila ;-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
co do ksiązek to rzadko je czytam ale Kinga owszem również polecam....pamietam jak jako nastolatka przeczytałam "Nocną Zmianę" Kinga i po rozdziale "czarny lud" ktory wychodził z szaf i zabierał maleńkie dzieci , miałam nie malego stracha, ze przez kilka ladnych miesięcy siedząc sama w domu albo kładąc się spac rzadna szafa w zasięgu mojego wzroku nie mogla być ani otwarta ni uchylona :-):-)
A z relaksu to w sobotę pojechaliśmy z małą do parku wodnego, w drodze powrotnej wstąpilismy do Baby maxxu i mała wybrała sobie zabawki (chciała wynieść cały sklep) a prawdziwy relaks to był popołudniu bo wtedy to zostawiliśmy małą mamie i pojjechaliśmy do miasta do restauracji meksykańskiej...pychotka
A z relaksu to w sobotę pojechaliśmy z małą do parku wodnego, w drodze powrotnej wstąpilismy do Baby maxxu i mała wybrała sobie zabawki (chciała wynieść cały sklep) a prawdziwy relaks to był popołudniu bo wtedy to zostawiliśmy małą mamie i pojjechaliśmy do miasta do restauracji meksykańskiej...pychotka
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzustta, w koncu chwila relaksu tylko dla Ciebie Super, ze udalo sie Wam wyrwac gdzies tylko we dwoje :-)
Bedytka, Domiska, Dzustta ;-):-) Co do Kinga to ja nie przepadam, ale Misery i Lśnienie swietne - zarowno w formie ksiazkowej, jak i filmowej :-)
Bedytka, Domiska, Dzustta ;-):-) Co do Kinga to ja nie przepadam, ale Misery i Lśnienie swietne - zarowno w formie ksiazkowej, jak i filmowej :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ja tez nie jetsem wielka maniczka Kinga ale Duma Key jest nieco inna niz pozostale ksiazki - wiec spodoba sie
dzussta no no weekend naprawde wydaje sie ze sie udal suuuuuuper
dzussta no no weekend naprawde wydaje sie ze sie udal suuuuuuper
reklama
oooo to to, mi też się podobałoale Misery i Lśnienie swietne - zarowno w formie ksiazkowej, jak i filmowej :-)
Podziel się: