reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czas na nocniczek :)

ja nabyłam wczoraj :-) byłyśmy razem w sklepie i "przymierzałyśmy" kibelki :-)

no i niespodzianka... nocnik bez pozytywki droższy niż ten z pozytywką a nocnik mniejszy droższy od większego :szok::no::eek:

no i w ten sposób mamy mały nocniczek bez grajka w kolorze lóziowym :-);-):tak::-D

reklama
ja nabyłam wczoraj :-) byłyśmy razem w sklepie i "przymierzałyśmy" kibelki :-)

no i niespodzianka... nocnik bez pozytywki droższy niż ten z pozytywką a nocnik mniejszy droższy od większego :szok::no::eek:

no i w ten sposób mamy mały nocniczek bez grajka w kolorze lóziowym :-);-):tak::-D

:) czyli macie ten, który był najdroższy :)

ten najdroższy z tych tańszych bo tron z fanfarami to chyba ze 100zl kosztuje :-)

a nasz tylko (???) 21zł ;-)

izabela ;-) rozmiar rozmiarem ale w niektórych nocniczkach dziecko może...pomacać zawartość ;-) :-D
dlatego ja kupiłam z wysokim...no właśnie..jak to nazwać??? z wysokim tym czymś co jest między nóżkami :-) no i łapki nie wciśnie :-)

O masz Ci los :confused:
Nawet nie pomyślałam o tym że Dziecko może grzebać łapka w nocniczku :tak:
No ale teraz będę wiedziała żeby szukac nocniczka z wysokim tym czymś ;-):-D

reklama
a ja narazie nie mam czasu na naukę załatwiania sie na nocniczku...:-( zresztą ona mi robi kupe rano zanim ja oczy otworze:-)
ale jak tylko skończe szkołe to spróbujemy i wasze rady bardzo się przydadzą:-)

Do góry