Magda ale nie wiem nawet czy jak bys miała siłę to byś ją oduczyła - jak sie dziecko przez sen moczy to po prostu układ niedojrzały i ciężko tego oduczyć, trzeba czekać aż dojrzeje bo jakies tam wysadzanie w nocy czy dawanie mało pić nie działa, przecież ona nie czuje w nocy że siusia...i nie przejmuj sie bo ona mała jeszcze jest- ja naprawde nie pamiętam kiedy Karolowi przestałam zakładać pampa w nocy ale chyab mniej wiecej w takim wieku jak Jula- ale widziałam że pamp jest zazwyczaj suchy-inaczej to nie ma sensu
i nie obwiniaj sie o to że to wskutek twojego treningu bo jamysle że to po prostu taka jej reakcja na negatywne emocje- nie zwiazana wcale z trenin=giem...
u nas może nie ma takiego typowego sikania ale jest popuszcanie notorycznie- czeka tak długo aż nie może już wytrzymać...
i nie obwiniaj sie o to że to wskutek twojego treningu bo jamysle że to po prostu taka jej reakcja na negatywne emocje- nie zwiazana wcale z trenin=giem...
u nas może nie ma takiego typowego sikania ale jest popuszcanie notorycznie- czeka tak długo aż nie może już wytrzymać...