reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czas na nocniczek :)

A ja mam zamiar rozpocząć naukę nocnikowania tak właśnie w wakacje, ale za rok :-) chyba że sam wcześniej będzie dawał jakieś sygnały...

reklama
A my mamy za sobą pierwszą kupkę w nocniku.
a BYŁO TO TAK: dziecko stękało i stękało i nie mogło zrobić, posadziłam na nocnik i siłą grawitacji poszło w oka mgnieniu.
A matka fotki pstrykała, żeby tatusiowi sie pochwalić

ja miałam taki nocnik dla Jasia - dał radę wsadzić łapkę :-/ ale na ile zdolna jest Maja to sama musisz wiedzieć ;-)

najlepiej iść do sklepu i te kibelki poprzymierzać :-)

ja miałam taki nocnik dla Jasia - dał radę wsadzić łapkę :-/ ale na ile zdolna jest Maja to sama musisz wiedzieć ;-)

najlepiej iść do sklepu i te kibelki poprzymierzać :-)

siostra ma tai i mały tez łapkę wkładał

ja musze mieć taki z pokrywką ze wzgledu na domowników,którzy mają cofkę

uprzejmie informuję że dziś rano o godzinie 6:03 odbył się chrzest bojowy naszego nocniczka :-)
pierwsze siku zaliczone :-);-) :-D

no i przyznaję, że jak mierzyłyśmy nocnik w sklepie (w pampie na zadku) to Monia rączki by nie wsadziła do środka ale na golaska...isnieje taka mozliwość :-(

reklama
Rubi gratulacje.
Miłoszek juz ponad tydzien kupke robi do nocniczka choc oczywiscie to wyłacznie kwestia mojego wyczucia czasu oraz sytuacji. No ale oszczedność na pampkach jest

Do góry