To bardzo sie ciesz, ze Twoja opinia o tym lekarzu jest dobra- wierz mi oddała bym wszystko ,zeby moja siostra nie przezyła tego koszmaru i tez bym chciala miec dobra opinie o tym lekarzu niestety nie mam. Ja tez poszlam do niego jako pacjentka( w trakcie kiedy moja siostra była w ciąży- oczywiście) i zostałam odeslana z kwitkiem poniewaz powiedzial mi, że niebedzie zajmowac sie moim przypadkiem- co wiecej na zrosty na macicy, ktore mam po cc i ogólnie bardzo trudnym porodzie powiedzial, że mam zachodzic w 2 ciaze i dlaczego myśle o zabezpieczniach ??? mimo, że byłam krok od smierci przy pierwszym porodzie i 2 innch lekarz powiedzial mi, że w ciąże to ja sobie za 6 lat moge zajść - a nie teraz- bo mogla bym to najnormalniej przepłacic zyciem- pan dr stwierdzil, że tamci oczywiście przesadzają a jesli chodzi o spirale (bo po to do niego poszlam) to stwierdizl, że mi nie zaloży bez podania racjonalnych powodów- a taka odpowiedź w prywatnym gabinecie gdzie nie placi sie mało mnie nie satysfakcjonuje od kompetentnego i dobrego lekarza.
Uczciwie przyznaje, ze moja dobra kumpela tez do niego przychodziła i chwalila go- ale ciąże miała ksiazkowa i nie miala komplikacji- w trakcie ciaży i porodu. Wiec robił jej usg mówil, że jest ok i tyle.
Mysle wiec, ze może jest to dobry lekarz w sytuacjach bezproblemowych.
Jej ale sie rozpisalam : ;D
pozdrawiam serdecznie
Uczciwie przyznaje, ze moja dobra kumpela tez do niego przychodziła i chwalila go- ale ciąże miała ksiazkowa i nie miala komplikacji- w trakcie ciaży i porodu. Wiec robił jej usg mówil, że jest ok i tyle.
Mysle wiec, ze może jest to dobry lekarz w sytuacjach bezproblemowych.
Jej ale sie rozpisalam : ;D
pozdrawiam serdecznie