reklama
dawidowe
Fanka BB :)
A mnie już zaczynają wkurzać Pampersy. Każda kupa ostatnio ląduje na plecach. Brakuje mi w nich takiego ściągacza z tyłu jak mają Huggiesy.
a moze sa za małe rozmiarem. U mnie to jest sygnał ze pora zmienic numerek wyzej
Ida Sierpniowa
to co? mam zmienić pampki na nr4???????????????)))))))))))) u nas też kupsztal często na plecach i wszystko łącznie z młodą do prania... na inną firmę boję się zmieniać bo i przy belli i babysmile pupa była czerwona:/
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja dostałam pampersy od koleżanki 4 i założyłam mu na noc dwa razy (aby sprawdzić jak się sprawują a w nocy wiadomo siku duża ilość + rano kupa ) i za każdym razem przesiąknął i kupa była na ubranku i plecach, z kolei jak zakładam na noc huggisy 4 a nawet 3 to nie ma tego.A mnie już zaczynają wkurzać Pampersy. Każda kupa ostatnio ląduje na plecach. Brakuje mi w nich takiego ściągacza z tyłu jak mają Huggiesy.
Tak stwierdzam że zostajemy przy Huggisach a i cenowo lepiej,więc po co przepłacać za coś co nie zdaje rezultatu:-). I to na pewno nie problem rozmiaru, bo te i te to 4!
Tak więc każdy wybiera to co najbardziej mu spasuje:-).
JOLI77
U nas też kupa ląduje na pleckach- a używamy 3 zobaczę jak będzie przy 4!!!
zawsze przed praniem muszę wszystkie rzeczy vaniszować!!!
zawsze przed praniem muszę wszystkie rzeczy vaniszować!!!
sugar_and_spice
matka Króla
Chciałabym, aby każda z nas, która zechce dodać coś na czarną listę napisała przekonujące uzasadnienie oceny.
Myślę też, że komentarze są zbędne, bo czarna lista jest wyrazem naszych subiektywnych opinii i doświadczeń.
Może komuś się przyda, np. młodszym mamom?
???natomiast taki wątek czarnej listy bez komentarzy to jakoś mi się nie wydaje sensowny, bo lepiej wytłumaczyć co i jak, pomijając, że ja np umieściłabym tu huggies, a malami ich używa. wy umieściłybyście tu chusteczki babydream, a ja je uwielbiam, dlatego trzeba z komentarzem, wyjaśnieniami
reklama
czarodziejkaM
NIe przeczytałam wszystkich waszych wypowiedzi apropos nowych wątków,ewentualnie komentarzy na tym ale powiem może jak ja to widzę,każdy może się wypowiedzieć prawda?
Uważam,ze powinien być drugi wątek "złota lista" czy jakoś inaczej można nazwać,ale...Na obu wątkach,na tym również powinien być zachowany porządek,najlepiej żeby listę produktów pisać wytłuszczonym drukiem(nazwy produktów) a uzasadnienie już normalnym.Chodzi o to aby konkretne produkty,o których mowa "biły po oczach".Wtedy można by sobie komentować i rozprawiać o tym czy się z tym zgadzamy czy z tamtym nie.Ale ja osobiście chciałabym wchodząc na te wątki widzieć na pierwszy rzut oka o jakich produktach mowa,bo np za pół godziny wychodzę do sklepu i chcę szybko wiedziec co myślicie o tym co akurat chcę kupić,żebym nie musiała szukać pomiędzy rozmowami.Więc komentarze ok,ale żeby na obu wątkach były dobrze wyodrębnione i widoczne nazwy produktów.
Uważam,ze powinien być drugi wątek "złota lista" czy jakoś inaczej można nazwać,ale...Na obu wątkach,na tym również powinien być zachowany porządek,najlepiej żeby listę produktów pisać wytłuszczonym drukiem(nazwy produktów) a uzasadnienie już normalnym.Chodzi o to aby konkretne produkty,o których mowa "biły po oczach".Wtedy można by sobie komentować i rozprawiać o tym czy się z tym zgadzamy czy z tamtym nie.Ale ja osobiście chciałabym wchodząc na te wątki widzieć na pierwszy rzut oka o jakich produktach mowa,bo np za pół godziny wychodzę do sklepu i chcę szybko wiedziec co myślicie o tym co akurat chcę kupić,żebym nie musiała szukać pomiędzy rozmowami.Więc komentarze ok,ale żeby na obu wątkach były dobrze wyodrębnione i widoczne nazwy produktów.
Podziel się: