reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czarna lista- czyli październikowe mamy 2010 ostrzegają

reklama
moze (za zgodą założycielki oczywiście) w tym wątku będziemy pisać i komentować (przedmioty a nie gusta) zarówno buble jak i hity...?

KTO JEST ZA??

Miśki a może po prostu zaczniemy komentować i tyle, a jakby sugar miała ale to da nam znać? Bo zaraz poleci mnóstwo postów ze zgodą, bo to świetny pomysł jest :tak: i jak nam wpadnie Ulisia to bedzie musiała kasować i burę nam zrobi ;-):-)

ja tez za :)
A co do skrętnych kół to je uwielbiam z jednym tylko wyjątkiem - jak mam po schodach podjazdem wjechać bo się kręcą jak pokręcone :)

no niby tak, ale w takim razie po co mają być skrętne? Ja muszę mieć 4 duuuże pompowane kola i kropka. Sztywne. I mam :-)

nie wyobrażam sobie wózka bez skrętnych kół, bo wtedy kiedy są niepotrzebne to się blokuje, ale zawsze ta możliwość skrętności jest.
no właśnie nice-girl tak jaki jak Twój jest najlepszy, u nas przednia oś jest skrętna i to jest bez sensu. w ogóle to dostaliśmy ten wózek, ale sama nie polecam. niby firma bebecar to dobra firma, a wózki pieruńsko drogie, ale nie rozumiem w sumie czemu. chociaż plus za naprawdę dużą gondolę. zobaczymy jak spacerówka się będzie sprawować.

ja mam wózek trójkołowy, tzn dwa są takie duże pompowane a te przednie jest podwójne małe obrotowe i wszystko byłoby super, gdyby nie to że nie da się tym wózkiem wjechać na taki podjazd obok schodów bo one są przystosowane do wózków na czterech kołach :/ Jak pojechałam małego zapisać do żłobka to nieźle się namęczyłam żeby ten wózek wtachać do środka :(

Ja mam wózek 4 koła pomowane i 2 przednie obrotowe i nie zamieniłabym go na nic innego. Jezdzi sie nim po wszystkim dobrze prawie nie czuć, że się go pcha.

reklama
ja dopoki nie doszłam do wprawy z podjazdem na schodach u rodziców to blokowałam przed wjechaniem a teraz to mi to lotto

Do góry