reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czarna lista- czyli październikowe mamy 2010 ostrzegają

reklama
to fakt koła przednie krecone to rewelka zwłaszcza w autobusie. A nieruchome koła to porazka zwłaszcze ze przy kazdym skrecaniu trzeba podnosic cały wozek a np w autobusie pełnym ludzi i wysadanie w takiej sytuacji to porazka

ale Ty masz takie całkiem kręcone? bo u mnie jakby tak skręcają tylko (właśnie taka skrętna oś) i nie polecam!

moje przednie koła kreca sie o 360 stopni i generalnie wózek mozna obrócic w jednym miejscu o 360 stopni jednym palcem

moze (za zgodą założycielki oczywiście) w tym wątku będziemy pisać i komentować (przedmioty a nie gusta) zarówno buble jak i hity...?

KTO JEST ZA??

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o wózki ze skrętną osią to ja mam Mutsy Urbanrider i bardzo go sobie chwalę,własnie za ta skrętną oś. Tylko że mi się wydaje że u mnie to coś innego niż u Natolin w tym linku co wkleiła. U nas to skręca się wózek w połowie długości a nie same tylne koła. I też można bez problemu obrót 360 stopni wykonać- bardzo skrętny jest. Tak to wygląda YouTube - Mutsy Urban Rider Stroller - New Cargo Grey - Kiddicare No i mi się ta oś skrętna podoba też pod tym względem, że np takim wózkiem bez problemu jedzie się po wertepach, łąkach i dziurawych chodnikach bo przednie koła są nieruchome, a jednocześnie można skręcać tylnymi i nie zaburza to swobody jazdy. A jak wózek ma skrętne przednie koła to jadąc po wertepach te przednie koła pod wpływem nierówności latają na boki i ciężko się jedzie. Można je zablokować, ale wtedy traci się skrętność. Mam nadzieję że w miarę jasno to wytłumaczyłam - w każdym bądź razie starałam się :-)

Wcześniej objechałam tutaj Infacol - że niesmaczny, że mały wypluwa i wymiotuje po nim. Stosowałam Esputicon i jak mi się skonczył a mały miał kolkę to z braku laku dałam mu Infacol i jest super. Teraz go stosuje i nie ma żadnych problemów. Także dla maleńkich dzieciaczków chyba lepsze inne środki,ale dla starszych Infacol jest ok :-)

P.S. też uważam że bez sensu jest wątek bez komentarzy.

Ostatnia edycja:
A ja nie lubię wózków ze skrętnymi kołami. Testowałam chyba z 15 i nie mogę po prostu. Wkurzają mnie przy cofaniu i w ogóle. Dobrze ze jest wybór na rynku i każda ma co jej pasuje :-)

reklama
A ja nie lubię wózków ze skrętnymi kołami. Testowałam chyba z 15 i nie mogę po prostu. Wkurzają mnie przy cofaniu i w ogóle. Dobrze ze jest wybór na rynku i każda ma co jej pasuje :-)

ale koła zawsze można zablokować :-p
dla mnie skrętne oła są po prostu super, bardzo mi się sprawdziły szczególnie w warunkach zimowych :tak:

Do góry