czarodziejkaM
Fanka BB :)
Odradzam śliniaki wiązane na sznureczek dla dzieci,które jeszcze nie trzymają same główki.Mój stracznie się denerwował jak mu coś gmerałam przy karku z tyłu,jednocześnie podtrzymując główkę.Neurolog powiedziała mi,że niektóre dzieci nie lubią nacisku,nawet palcami na kark i dolną część główki,powoduje to u nich większe napięcie mięśni.
Odradzam też lek Infacol.U nas nie działał na brzuszek,a trzeba było wpakować dziecku do buzi całą zawartość pipety.U nas działa Espumisan. Na ostrzejsze kolki działa Debridat i sab simplex,ale to już wiem z opinii innych i z internetu.
Sudocrem.Wiem,że wiele osób używa,ale u mojego synka akurat powodował nawracające krostki i zaczerwienienia dookola odbytu.
Odradzam też lek Infacol.U nas nie działał na brzuszek,a trzeba było wpakować dziecku do buzi całą zawartość pipety.U nas działa Espumisan. Na ostrzejsze kolki działa Debridat i sab simplex,ale to już wiem z opinii innych i z internetu.
Sudocrem.Wiem,że wiele osób używa,ale u mojego synka akurat powodował nawracające krostki i zaczerwienienia dookola odbytu.
Ostatnia edycja: