reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czarna lista- czyli październikowe mamy 2010 ostrzegają

reklama
PIELUSZKI HUGGIES NEWBORN 1 - cała zawatrość pieluchy za każdym razem lądowała na plecach Alicji + obcierały ją do granic możliwości. Zużylam ok. 10 pieluch i więcej po nie nie sięgnę....
PRZEWIJAK NA ŁÓŻECZKO - wg. mnie znacznie wygodniej przewija się na wszystkim innym tylko nie na nim.

regal kapielowy: ogolnie suprt, my na nim przewijamy bo ja mam problemy z kregoslupem po cc, ale wanienka starczyla na dwa tyg, maly z niej wyrosl........... krotka i gleboka

PIELUSZKI HUGGIES NEWBORN 1 - cała zawatrość pieluchy za każdym razem lądowała na plecach Alicji + obcierały ją do granic możliwości. Zużylam ok. 10 pieluch i więcej po nie nie sięgnę....
PRZEWIJAK NA ŁÓŻECZKO - wg. mnie znacznie wygodniej przewija się na wszystkim innym tylko nie na nim.

o tak huggiesy musiałam poobcinac nozyczkami bo mała miała pobcierane nozki a dodatkowo tak bardzo chłonne ze zmieniałam co 2h. naszczescie miałam 27 szt i szybko soe ich pozbyłam. juz nawet nie mam ochoty kupowac innych numerów huggiesów

Pieluszki HUGGIES 2 beznadziejne tak jak makuc napisała wszystko lądowało na plecach Zuzi.
Pajace zakładane przez głowę - dostaliśmy 2 i nie były użyte ani razu

Nie polecam wkładek laktacyjnych Johnson&Johnson. Dopóki pierś jest sucha to ok, ale po karmieniu przykleja się do wilgotnej brodawki. Przy kolejnym karmieniu znaczna część wkładki zostaje na piersi i trzeba oczyścić brodawkę przed podaniem ją dziecku.

reklama
Ja nie polecam z całą pewnością laktatora z Aventu, tragedia- gdy odciągałam pokarm to ciągle byłam uwalona mlekiem które się cofało zamiast spłynąć całkiem do butelki...
termometr w smoczku Canpol- ani razu nie udało mi się nim zmierzyć temperatury...smoczek za duży, Adaś się nim dławił wypluwał... muszę kupić nowy a ten wcale tani nie był :/
Linomag- używałam profilaktycznie przeciw odparzeniom, w ogóle nie chronił.

Polecam
chusteczki Bambino- sto razy lepsze od pampers. Ślicznie pachną... takim dzidziusiem... i nie uczulają

Do góry