kociatka
Fanka BB :)
Moj biuscik urosl straszliwie juz w czasie ciazy, a przy karmieniu jeszcze bardziej... Mialam wyjatkowo jedrne i ksztaltne C, konczylam chyba na E (mialam duzo mleka). Potem wrocilam do wiekszego C/mniejszego D. Fakt, jest ten biust mniej jedrny, nie sterczy (ze tak powiem) jak u nastolatki, ale naprawde ciagle jest ksztaltny. Moja mam mowi na to "dojrzale piersi".
Prawda jest jednak, ze jesli nie przystawiamy dziecka na zmiane do jednej i drugiej, mozemy byc mocno niesymetryczne Ja mialam w 1 piersi 1/3 mleka wiecej niz w drugiej (np z jednej odciagalam 150-180 ml, z drugiej ledwie 100) i ta jedna jest rzeczywiscie nieznacznie wieksza. Jakos bylo mi wygodniej karmic najpierw z tej... Warto zatem tego pilnowac.
Prawda jest jednak, ze jesli nie przystawiamy dziecka na zmiane do jednej i drugiej, mozemy byc mocno niesymetryczne Ja mialam w 1 piersi 1/3 mleka wiecej niz w drugiej (np z jednej odciagalam 150-180 ml, z drugiej ledwie 100) i ta jedna jest rzeczywiscie nieznacznie wieksza. Jakos bylo mi wygodniej karmic najpierw z tej... Warto zatem tego pilnowac.