aaa- i moje cycuchy sie obudziły!!!..wczoraj szykowałam sie do snu..i patrzę..a tu takie cos białego.....no i lekko nacisnęłam..a tuuuu mleko..białe mleko zawołałam meza -i nie wierzył..nacisnął i poleciało tak duużo..biale..poźniej żółto-przeźroczyste :laugh:
reklama
magdzia1111
Zaangażowana w BB
Rusałko widzę że było to nie lada przeżycie.. Ja jeszcze czekam na takie wydzielinki, gdyż miałam jakiś czas temu tak tyci tyci i na tym koniec...
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
u mnie to jak leci to na calego, codziennie koszula po nocy do prania, ale to przeciez o niczym nie swiadczy Wszystkie bedziemy miec nawal pokarmu w 2 dobie po porodzie ...daj Bóg
marzena9
Fanka BB :)
no ja rano kiedys zauwazylam mokre brodawki ale to jeszcze nic! jakos kilka dni temu relaksowalam sie w wannie i czytalam ksiazke o pielegnacji dzieci( wiem ze lezenie w wannie jest niezdrowe ale staram sie nie przegrzewac a to moja najwieksza przyjemnosc po dniu w pracy wiec nie krzyczcie ) Akurat czytalam o karmieniu piersia, o pozycjach i pierwszym karmieniu, jak przystawiac malucha i jak masowac piersia w czasie nawalu jak za bardzo spuchna i dziecko nie umie uchwycic brodawki i nagle czuje cos wilgotnego na rece, patrze a tu mam brodawke mokra! i szok! dotknelam drugiej i tez sie mokra zrobila! no tego jeszcze nie mialam zeby od samego czytania o karmieniu juz sie " mokro" robilo. wiem ze w cieplej wodzie latwiej o wyplyw mleka ale bez przesady!
Ja miałam ostatnio sen, ze karmie moją dziecinke i dopiero jak myłam zeby w łazience z rana to pomyslałam sobie, ze moze przez sen w zwiazku z tym cokolwiek uroniło sie z mojej piersi (choćby tej lewej, którą we snie karmiłam) sprawdzam piżamke i ..... nic
poczekamy zobaczymy! Oby sie udało. Jestem juz po dwukrotnym usunięciu guza właśnie z tej lewej piersi. Tak bardzo chciałabym karmic, ale nie wiem czy bede mogła. Pani doktor mowi ze wszystko sie okaże jak maluszek sie urodzi....
poczekamy zobaczymy! Oby sie udało. Jestem juz po dwukrotnym usunięciu guza właśnie z tej lewej piersi. Tak bardzo chciałabym karmic, ale nie wiem czy bede mogła. Pani doktor mowi ze wszystko sie okaże jak maluszek sie urodzi....
blondi_bydgoszcz
Zaciekawiona BB
szego czsu miewam mokre brodawki, ale tak zeby mi z cycusiów cos az kapało to raczej nie, a urosły mi sporo o 2 rozmiary conajmniej 8)
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ja za to czasem mysle by sobie chusteczkę w bistonosz nie włożyć. Koszula w której śpię ma spore plamy już parę razy ją wymieniałam od jakiegoś czasu zaczeło mi w dzień lecieć i bluzka brudno bistonosz również. Czasem czuje jak mi leci z piersi to wycieram szybko ręką by bluzki nie pobrudzić. Nawet mój męzulek już się przestał pchać do cycuniów bo mówi, że mu nie smakuje jest okropne czasem ma nadzieję, że może już przestało lecieć i leci do mnie jak mało dziecko ale wystarczy tylko chwila i wychodzi, że spuszczoną głową, nie udało się :laugh: :laugh:
reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Jak myślicie jesli mi tak często siara leci chyba siara ...?
To czy oznacze to, że będę miała dużo mleka czy raczej nie. Jak uważacie czy ma to jakieś znaczenie później?
To czy oznacze to, że będę miała dużo mleka czy raczej nie. Jak uważacie czy ma to jakieś znaczenie później?
Podziel się: