U mnie to z tym "aż cieknącym" było chwilowe ale plamy na koszuli nocnej pojawiają sie cały czas a w dzień wkładam wkładki żeby nie chodzić z plamami Bywa różnie - raz maleńka kropelka a czasem cieknie...nie wiem od czego to zalezy
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nie cieknie tylko, jak przygniotę pierś. Jeszcze obywa się bez wkładek. Choć ostatnio aż się wystraszyłam, bo musiałam chyba jakoś niefortunnie położyć się na piersi przez sen, bo rano patrzę, a na prześcieradle plama wielkości talerzyka śniadaniowego.
Ale mamy atrakcje
Ale mamy atrakcje
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Raz na kilka dni cos cieknie ale nie duzo, zobaczymy po porodzie teraz sobie tym głowy nie zawracam
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dzis przytuliłam się do mojego mezulka i teraz mam wielka plame. Ale tego wycieka. na to wyglada, że wkładki stosuje się również w czasie ciaży
Ell ja rónież nie mam "problemu" jak na razie w ciąży z cycuszkami...jeszcze ponarzekamy na nie hihihi.Położna powiedziała,że jak tylko Marcinek się urodzi to organizm sam wytworzy pokarm z chwilą przystawienia Maluszka do piersi....najpierw siarę a potm pokarm właściwy...
reklama
Moje sie dzisiaj obudzily - nic nie cieknie ale jakies sie takie ciezkie zrobily i mnie bola...Chyba rosna....
To na pewno po wczorajszych zajeciach w szkole rodzenia o laktacji... ;D
jej jak bola..jak ja stanik zaloze...ajjcccc
To na pewno po wczorajszych zajeciach w szkole rodzenia o laktacji... ;D
jej jak bola..jak ja stanik zaloze...ajjcccc
reklama
Podziel się: