Purchawka
Mama Lolka :-)
Hot chocolate hmm warzywka to warzywka, a jabłko to deserek, więc ja przynajmniej podaje totalnie niezależnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybkie pytanie ;-)
Daję Maćkowi dynię z ziemniakiem i dzisiaj wprowadziłam jako nowość jabłko... i teraz nie wiem czy mam zrezygnować z podawania tej dyni czy jak?
Maciek ewidentnie budzi się z głodu bo jak się przyssa to ciągnie na całego 15-20min, więc uważam że ta moja laktacja jednak nie przestawiła się na jego potrzebyskoro wcześniej przesypiał całe noce nawieczornym cycu ;-)
Żeby nie było, że narzekamciesze się, że tylko raz... ale wiadomo, że idealnie byłoby gdyby przesypiał całą noc
![]()
Dziewczyny mam pytanko do Was bo mój laktator powoli odmawia mi posłuszeństa a jeszzce troche sciagania przedemną , mam elektryczny Medela i chciałabym sie od Was dowiedziec jakie macie bo ja nauczyłam sie do elektrycznego i nieiwem czy kupic ten sam czy moze taki z pompką jakie macie zdanie na ten temat, czy to poprostu kwestia przyzyczajenia...
kupiłam klik ryżowy :-):-):-) nareszcie udało mi się go znalezc.
chce go jej podac dzisiaj z moim sciagnietym mlekiem,tylko nie wiem ile go wsypac na 140 ml mleka![]()
U nas kupka jest bardzo pomarańczowa czasami lekko zólta i nieiwem odczego to zalezy ale czasami jest jak plastelina a dzis była troche luźniejsza, a kupkę Stas robi codziennie a zdaza mu sie ze co drugi dzień.Już dawno u nas nie było więcej niż dwie kupki w ciągu dnia moze to zależy jak trawi pokarm.Dziewczyny a jak wygląda u waszych dzieciaczkow kupa po marchewce? Bo u mojej była czerwona i nie wiem, czy to po prostu przez kolor marchewki, czy może żołądek tego nie przetrawił? No i troszeczkę się zgęściła (sorki za opisy ;-) ). Ale nie zauważyłam, żeby ją brzuszek bolał. W ogóle odkąd rozszerzamy dietę, to mała robi kupy 4-5 razy dziennie, a wcześniej co 2-3 dni robiła. Czy to nie za często?