reklama
No jagusiu widac ze twoja mama nie proznoala!!! hihihi!!! Fajnie ze masz taka pomoc w rozwoju ruchowym Juleczki i jaka ona szczesliwa przy tym!!! Widac ze cwiczenia nie tylko skuteczne ale i sprawiaja jej przyjemnosc!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jagusiu,dziekujemy tobie,twojej mamie i przede wszystkim słodkiej Juleczce za slicznie i fachowo pokazane cwiczonka ,bardzo nam się przdadzą bo rączki synus ma słabizna,...
A jesli chodzi o siadanie to jasne,Oliś nie siada sam ale tez nie utrzymuje jeszcze równowagi jak ja go sadzam,leci do tyłu i na boki:-( a to już u 7 miesięczniaka normalne nie jest
A jesli chodzi o siadanie to jasne,Oliś nie siada sam ale tez nie utrzymuje jeszcze równowagi jak ja go sadzam,leci do tyłu i na boki:-( a to już u 7 miesięczniaka normalne nie jest
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jagusiu proszę baaaardzo podziękować mamusi za rady a córusi duuuuży buziak za pokaz:-) :-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
...i mój synus się zaczrował i dzien późnie sam siedzi:-)Jagusiu,dziekujemy tobie,twojej mamie i przede wszystkim słodkiej Juleczce za slicznie i fachowo pokazane cwiczonka ,bardzo nam się przdadzą bo rączki synus ma słabizna,...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
...i mój synus się zaczarował i dzien później sam siedzi:-)Jagusiu,dziekujemy tobie,twojej mamie i przede wszystkim słodkiej Juleczce za slicznie i fachowo pokazane cwiczonka ,bardzo nam się przdadzą bo rączki synus ma słabizna,...
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A ja teraz nie mam kiedy ćwiczyć buuuu:-(
Podziel się: