reklama
Okiennica
Fanka BB :)
@Martitka5 fajnie, że po tych ciastach cukry dobre, i niech tak będzie dalej
U mnie na czczo w kratkę, raz dobrze, raz powyżej 90. Po posiłkach mam ok i dziecko nie jest jakieś duże, więc na razie jeszcze bez insuliny
U mnie na czczo w kratkę, raz dobrze, raz powyżej 90. Po posiłkach mam ok i dziecko nie jest jakieś duże, więc na razie jeszcze bez insuliny
Nic tylko się cieszyć [emoji1]Po obiedzie też jakiś ludzki, 124. Coś tu za dobrze po tych ciasteczkach
Ja też ważę się głównie przed wizytami u gin.
W 24+4 i na razie mam 4,3 kg do przodu. Czekam na bum aż mnie wywali chociaż już widzę po brzuchu że się robi okrągłyTo całkiem dobry pomysł, ważenie się codziennie jest bez sensu, bo samej wody może być sporo różnicy.
Ja się sama w ogóle nie ważę, tylko u położnej i dietetyczki.
A w którym jesteś tygodniu?
Okiennica
No to ładna masz wagęW 24+4 i na razie mam 4,3 kg do przodu. Czekam na bum aż mnie wywali chociaż już widzę po brzuchu że się robi okrągły
U mnie wywaliło brzuch koło 27 tygodnia - zaczęłam go czuć jak się opierałam o blat przy myciu garów w zlewie
Ennis92
Ja zaczęłam tyc jakoś koło 23tyg. I średnio 1kg na tydzień tylko ostatnio coś więcej np ale już końcówka i czuję że puchne
Najlepsze jest to że chłop waży niecałe 7kg mniej odemnie (ciaza spożywcza [emoji23] przytyl prawie 15kg) i się śmieje że jak urodze będzie wyścig kto waży mniej [emoji23]
Najlepsze jest to że chłop waży niecałe 7kg mniej odemnie (ciaza spożywcza [emoji23] przytyl prawie 15kg) i się śmieje że jak urodze będzie wyścig kto waży mniej [emoji23]
reklama
Okiennica
Masz wielkie szanse za kilka tygodni ważyć mniej od niegoJa zaczęłam tyc jakoś koło 23tyg. I średnio 1kg na tydzień tylko ostatnio coś więcej np ale już końcówka i czuję że puchne
Mój też przybrał od kiedy się spodziewamy dziecka i ja też ważę teraz więcej od niego i w żartach mu powtarzam, że mi to zejdzie przy porodzie, a jemu już niekoniecznie