reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Ja dziś jadę i pewnie dostanę opieprz że za mało jem i cukry w dzień za dzue przed jedzeniem. Upał mnie wykończyl te dwa ostatnie dni

reklama
Oho ale coś w tym jest, że na insulinie aż tak jeść się nie chce. Ja zmuszam się do jedzenia bo inaczej wywala cukry i zapycham się ciastkami.

Oho ale coś w tym jest, że na insulinie aż tak jeść się nie chce. Ja zmuszam się do jedzenia bo inaczej wywala cukry i zapycham się ciastkami.
Ja ogólnie cukry miałam bardzo dobre tylko przed jedzeniem 100-102 a muszą być poniżej 100 :/

No cóż najwyżej pokrzycza

@Ennis92 ale to i tak nie jest takie jakieś drastyczne przekroczenie, więc chyba ogólnie nie jest aż tak źle:)
U Ciebie już niedługo, mały ładnie rośnie, to będzie dobrze :)

@Ennis92 ale to i tak nie jest takie jakieś drastyczne przekroczenie, więc chyba ogólnie nie jest aż tak źle:)
U Ciebie już niedługo, mały ładnie rośnie, to będzie dobrze :)
Zobaczymy ile klusek przytyl.
Ja się zastanawiam czy mi ilość wód drastycznie nie spadła bo od wtorku czuje go aż za bardzo i jak ponaciskam brzuch to wiem gdzie ma np tylek a gdzie ramię :/

Wiecie, pozwalam sobie ostatnio na jedno ciateczko do kawy. Problem w tym ze po jednym chce wiecej i wiecej [emoji51]

Dlatego ja to się w sumie z jednej strony cieszę, że jestem na tej diecie :D

Bo inaczej, to pewnie już by mnie było łatwiej przeskoczyć niż obejść ;)

reklama
Odpierodlu nie dostałam ale za to opieprzylam lekarke za odzywki. Nie lubię tej baby, na zmianę widuje ja i inna i ta druga jest super.

Za 2 tyg ostatnia wizyta i będziemy gadać o karmieniu piersią gdybym się jednak zdecydowała.

Tak napomknela że metformina ok podczas karmienia, chłop się spytał czy insulina też a ta na niego z modra "głupi jesteś? Jak teraz bierze to pryz karmieniu tym bardziej może"
No myślałam że jej tam zrobię z dupy jesień średniowiecza (i tka już tym usg byłam wkurzona)
Chłop nie lekarz na lekach się nie zna a ta z takim tekstem

Do góry