to coś w tym stylu, że mnie właśnie skręcało. Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie półki w sklepach jak za czasu wojny...PUSTKI !!!Teraz mi się czipsow chce a co dopiero na zakupach byłam [emoji23]
Czasem trzeba bo człowieka skręca i nie ma co się umartwiac
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Byłam w tesco po owoce... Pusto. No dobra, było kilka zgniłych bananów... Nawet kurde ziemniaków nie było.to coś w tym stylu, że mnie właśnie skręcało. Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie półki w sklepach jak za czasu wojny...PUSTKI !!!
Ja bym zjadła frytki. Ale bardzo źle na nie reaguje. I już nawet nie chodzi o cukier... Zjadlam pół teatralnego. Boże, niebo w gębie. A na ogół nie lubię czekolady [emoji23]
Okiennica
My wsuwamy bitą śmietanę z borówkami i truskawkami - cukier po tym ok
U nas sklepy normalnie zaopatrzone, ale kolejki do kasy jak stąd do Australiito coś w tym stylu, że mnie właśnie skręcało. Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie półki w sklepach jak za czasu wojny...PUSTKI !!!
Oj nie kuś nie kuś bo mam wszystkie składniki na gofry owsiane lub jaglane. Chociaż ostatnio robiłam placuszki z sera białego z tymi mąkami i cukier po 3 szt 130 więc nie bardzo jak na taką ilość. Jednak tu winę zwalam na ser biały i więcej nie zrobię.My wsuwamy bitą śmietanę z borówkami i truskawkami - cukier po tym ok
U nas sklepy normalnie zaopatrzone, ale kolejki do kasy jak stąd do Australii
slodkatrojeczka
Dasz przepis na gofry ?Oj nie kuś nie kuś bo mam wszystkie składniki na gofry owsiane lub jaglane. Chociaż ostatnio robiłam placuszki z sera białego z tymi mąkami i cukier po 3 szt 130 więc nie bardzo jak na taką ilość. Jednak tu winę zwalam na ser biały i więcej nie zrobię.
Załączniki
Okiennica
Ostatnio chodziła za mną chińska surówka z kapusty, ale trochę się jej bałam, bo tam jest sporo cukru w składzie. Wczoraj mielismy kaczkę pieczona i w końcu ją sobie zrobiłam. Cukier po obiedzie ok, a zjadłam też trochę do kanapki na tą późną kolację i dzisiaj rano cukier 86
Chyba najniższy od miesiąca, a jutro jadę do diabetologa po glukozę
Ta cukrzyca jest jakaś wredna
Wchodzi na to, że moja dieta cukrzycowa powinna się składać z mięsa, bitej śmietany i kapusty
Chyba najniższy od miesiąca, a jutro jadę do diabetologa po glukozę
Ta cukrzyca jest jakaś wredna
Wchodzi na to, że moja dieta cukrzycowa powinna się składać z mięsa, bitej śmietany i kapusty
slodkatrojeczka
U mnie na czczo 77. Po sniadaniu 130 ale czuję się jakby ze 160 było... No ale nadal jestem chora. Najchętniej poszłabym spać. A wstałam o 9.
reklama