reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

Teraz mi się czipsow chce a co dopiero na zakupach byłam [emoji23]
Czasem trzeba bo człowieka skręca i nie ma co się umartwiac
;) to coś w tym stylu, że mnie właśnie skręcało. Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie półki w sklepach jak za czasu wojny...PUSTKI !!!

reklama
;) to coś w tym stylu, że mnie właśnie skręcało. Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie półki w sklepach jak za czasu wojny...PUSTKI !!!
Byłam w tesco po owoce... Pusto. No dobra, było kilka zgniłych bananów... Nawet kurde ziemniaków nie było.

Ja bym zjadła frytki. Ale bardzo źle na nie reaguje. I już nawet nie chodzi o cukier... Zjadlam pół teatralnego. Boże, niebo w gębie. A na ogół nie lubię czekolady [emoji23]

My wsuwamy bitą śmietanę z borówkami i truskawkami - cukier po tym ok :D

U nas sklepy normalnie zaopatrzone, ale kolejki do kasy jak stąd do Australii ;)

My wsuwamy bitą śmietanę z borówkami i truskawkami - cukier po tym ok :D

U nas sklepy normalnie zaopatrzone, ale kolejki do kasy jak stąd do Australii ;)
Oj nie kuś nie kuś bo mam wszystkie składniki na gofry owsiane lub jaglane. Chociaż ostatnio robiłam placuszki z sera białego z tymi mąkami i cukier po 3 szt 130 więc nie bardzo jak na taką ilość. Jednak tu winę zwalam na ser biały i więcej nie zrobię.

Oj nie kuś nie kuś bo mam wszystkie składniki na gofry owsiane lub jaglane. Chociaż ostatnio robiłam placuszki z sera białego z tymi mąkami i cukier po 3 szt 130 więc nie bardzo jak na taką ilość. Jednak tu winę zwalam na ser biały i więcej nie zrobię.
Dasz przepis na gofry ? ;)

Dasz przepis na gofry ? ;)
Pewnie ;)
Screenshot_20190504-072655_Facebook.jpeg
Screenshot_20190504-072639_Facebook.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20190504-072639_Facebook.jpeg
    Screenshot_20190504-072639_Facebook.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnio chodziła za mną chińska surówka z kapusty, ale trochę się jej bałam, bo tam jest sporo cukru w składzie. Wczoraj mielismy kaczkę pieczona i w końcu ją sobie zrobiłam. Cukier po obiedzie ok, a zjadłam też trochę do kanapki na tą późną kolację i dzisiaj rano cukier 86 :D
Chyba najniższy od miesiąca, a jutro jadę do diabetologa po glukozę :D

Ta cukrzyca jest jakaś wredna :D
Wchodzi na to, że moja dieta cukrzycowa powinna się składać z mięsa, bitej śmietany i kapusty :p

U mnie na czczo 77. Po sniadaniu 130 ale czuję się jakby ze 160 było... No ale nadal jestem chora. Najchętniej poszłabym spać. A wstałam o 9.

reklama
Przed pulpetami z sosikiem i ziemniakami cukier 5.4 (98)
Po pulpetach cukier 4.4 (79)
I weź tu cukrzycę zrozum [emoji23][emoji23] kupiłam sobie mrożone pulpety do domu będę jeść [emoji23]

Do góry