reklama
U mnie też dziś jakieś szaleństwo o 3 - 88, ok 6.30 - 84. Więc po wczorajszych chrupkach jest moc;p ... ewidentnie w mojej cc brakowało oleju palmowego ;p po śniadaniu 102. W sumie nie wiem jak dalej, cały dzień za stołem i nie mierzyłam bo to bez sensu. Wydaje mi się, że dużo nie zjadłam. Nawet nie mierzę cukru teraz bo to bez sensu. Zjadłam serek, zagryzę migdałami i daje insulinę. Jutro okaże się co i jak
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
To u mnie dziś na czczo 80, po sniadaniu 84. Zjadłam to co zawsze. Jakim cudem zawsze przekraczam 140 a dzisiaj nagle 84 [emoji19] Zrozumieć cukrzycę... W każdym bądź razie po śniadaniu mam kaca [emoji23][emoji23]
Okiennica
To pewnie wyciągniesz butle wodyTo u mnie dziś na czczo 80, po sniadaniu 84. Zjadłam to co zawsze. Jakim cudem zawsze przekraczam 140 a dzisiaj nagle 84 [emoji19] Zrozumieć cukrzycę... W każdym bądź razie po śniadaniu mam kaca [emoji23][emoji23]
Czekam na plastikowym krześle na wizytę u diabetologa. Nie jest źle, bo już wszedł 6 numer, a ja mam 11
Na pociąg wstałam o 4...
slodkatrojeczka
Ja jestem na 5j. Wody to już dzisiaj wypiłam 2l... A dopiero 14. Za to teraz zjadłam śledzia w sosie pomidorowym i mam cukier 150... Żenada.
Nie nastawiaj się, że zostaniesz na tylu jednostkach. Raczej będziesz zwiększać bo im ciąża starsza tym cukry wyższe. Insuliny nie ma co się bać bo ona nie szkodzi dziecku. A wysokie cukry mogą narobić siary u malucha.Dzisiaj miałam wizytę u diabetologa. Dostałam insulinę na noc bo co raz więcej tych przekroczeń było na czczo. Zaczynam od 3j i oby na tym się skończyło. [emoji846]
renisus
Sledzie mi tez cukier podnosza. Ja ostatnio mam cukry prawie ze idealne, czasami ten poranny jest za wysoki. W srode mam klinike, ale nie sadze zeby mi podniesli metformine czy dali insuline. Fakt ze trzymam ostro diete juz teraz, zauwazyla ze nawet wody mniej pije.Ja jestem na 5j. Wody to już dzisiaj wypiłam 2l... A dopiero 14. Za to teraz zjadłam śledzia w sosie pomidorowym i mam cukier 150... Żenada.
Zle policzylam paski i wyglada na to ze bede musiala sama je kupic jutro, bo na recepte czekam zawsze dwa dni [emoji853]
reklama