slodkatrojeczka
Fanka BB :)
To się pocieszylam wynikami... Na czczo 83 więc luz ale po sniadaniu - takim jak zawsze, zero zmian - 170 i czuje sie masakrycznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji853]To się pocieszylam wynikami... Na czczo 83 więc luz ale po sniadaniu - takim jak zawsze, zero zmian - 170 i czuje sie masakrycznie.
Ja to czuje. Czuje sie jakbym glukozę przed chwilą wypiła. Nie jest mi niedobrze ale taki posmak dziwny. Strasznie chce się pić, muszę się polozyć i mam wrazenie jakbym miała za mało powietrza.[emoji853]
Często piszecie przy dużych cukrach, że się źle czujecie. Czyli jak? Śpiaco, słabo? Wiecie już wcześniej, że wynik będzie zły?
Ja się poce I czuję się taka... Bez energii[emoji853]
Często piszecie przy dużych cukrach, że się źle czujecie. Czyli jak? Śpiaco, słabo? Wiecie już wcześniej, że wynik będzie zły?
Nienawidzę tego. Człowiek je bo zawsze było ok a tu dupa. Ale lekarz mi mówił że tak może być i jednego dnia będzie ok drugiego już nieTo się pocieszylam wynikami... Na czczo 83 więc luz ale po sniadaniu - takim jak zawsze, zero zmian - 170 i czuje sie masakrycznie.
Ja czuje sie spiaco i slabo, suszy mnie tez. A czasami mam takie skoki ze nawet nie moge mowic, ale tez i czuje sie dobrze a cukier za wysoki.[emoji853]
Tu chyba nie chodzi o indeks glikemiczny. Jaki chleb jadłaś? Cheddar jest mocno kalorycznym serem, może na noc nie był dobrym pomysłemWczoraj na kolację chleb z serem, a dzisiaj rano 105 :-\ Chyba nie mogę żółtego sera na noc, a taki dobry ten cheddar był...
Jak mam za wysoki cukier, to jestem śpiąca i dosłownie nie mam siły ręką czy nogą ruszyć.