reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
[emoji853]

Często piszecie przy dużych cukrach, że się źle czujecie. Czyli jak? Śpiaco, słabo? Wiecie już wcześniej, że wynik będzie zły?
Ja to czuje. Czuje sie jakbym glukozę przed chwilą wypiła. Nie jest mi niedobrze ale taki posmak dziwny. Strasznie chce się pić, muszę się polozyć i mam wrazenie jakbym miała za mało powietrza.

[emoji853]

Często piszecie przy dużych cukrach, że się źle czujecie. Czyli jak? Śpiaco, słabo? Wiecie już wcześniej, że wynik będzie zły?
Ja się poce I czuję się taka... Bez energii
To się pocieszylam wynikami... Na czczo 83 więc luz ale po sniadaniu - takim jak zawsze, zero zmian - 170 i czuje sie masakrycznie.
Nienawidzę tego. Człowiek je bo zawsze było ok a tu dupa. Ale lekarz mi mówił że tak może być i jednego dnia będzie ok drugiego już nie

[emoji853]

Ja czuje sie spiaco i slabo, suszy mnie tez. A czasami mam takie skoki ze nawet nie moge mowic, ale tez i czuje sie dobrze a cukier za wysoki.

Wczoraj na kolację chleb z serem, a dzisiaj rano 105 :-\ Chyba nie mogę żółtego sera na noc, a taki dobry ten cheddar był...

Jak mam za wysoki cukier, to jestem śpiąca i dosłownie nie mam siły ręką czy nogą ruszyć.

Wczoraj na kolację chleb z serem, a dzisiaj rano 105 :-\ Chyba nie mogę żółtego sera na noc, a taki dobry ten cheddar był...

Jak mam za wysoki cukier, to jestem śpiąca i dosłownie nie mam siły ręką czy nogą ruszyć.
Tu chyba nie chodzi o indeks glikemiczny. Jaki chleb jadłaś? Cheddar jest mocno kalorycznym serem, może na noc nie był dobrym pomysłem :)

reklama
Do góry