reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Karolcia pysznie wygalda[emoji39]

A ja mam chyba gorszy dzien, po udku kurczaka i warzywach cumier (7,5) 135. Zazwyczaj po tym ledwo do 100 dochodzi.

Ja nie mogę co 2h jeść :/ cukier po śniadaniu spoko, 2h później zjadłam jogurt naturalny, 2h chciałam luncz a tam cukier 120 :/nigdy tak nie miałam

FindMySKy to u Ciebie dobrze wygląda ten cukier.

Ennis czy jak masz powyższej to znaczy że nie powinnaś jeść następnego posiłku?
Skomplikowane to [emoji57]

Ja się zastanawiam co na kolacje zjeść...

FindMySKy to u Ciebie dobrze wygląda ten cukier.

Ennis czy jak masz powyższej to znaczy że nie powinnaś jeść następnego posiłku?
Skomplikowane to [emoji57]

Ja się zastanawiam co na kolacje zjeść...
Mogę zjeść normalnie, po prostu znaczy że to co zjadłam 2h nie było ok albo że trzustka nie daje rady.

reklama
Do góry