reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Witam [emoji6]

Oswoilam się z nowym sprzętem już [emoji6]

U mnie za duży cukier na czczo-115, po jednej godzinie 170 a po dwóch 130. Dwa ostatnie wyniki w normie.
Dostałam cały Arsenal i wskazówki co do diety. Za tydzień w czwartek wizyta kontrolna.

reklama
Zadzwoniłam, zostawiłam wiadomość maja oddzwonić w ciągu 24h...czyli w poniedziałek
Aahhh no tak, piatek mamy.
Witam [emoji6]

U mnie za duży cukier na czczo-115, po jednej godzinie 170 a po dwóch 130. Dwa ostatnie wyniki w normie.
Dostałam cały Arsenal i wskazówki co do diety. Za tydzień w czwartek wizyta kontrolna.
Czesc Slodka Mamusiu[emoji6]
Jakie masz wytyczne? Sprawdzasz cukier po godzinie czy po dwoch?

Witam [emoji6]

Dla mnie po godzinie masz za wysoki, norma jest do 140.
Kazali sprawdzać po godzinie czy po 2?

@renisus sprawdzę po2h też bo coś dalej się zje czuje a tu prawie 2h.

A ja tylko jajak zjadłam [emoji24][emoji24]

Ennis a pijesz ta zielnona herbate? Mi ladnie cukier zbija. Nie spada drastycznie ale jest nizszy niz gorna norma. Napij sie moze cos to da.

reklama
Do góry