slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Zdarza mi się. Nie zawsze akurat się obudzę ale przy łóżku mam cały arsenał [emoji23]Laski a Wy pijecie w nocy wode?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdarza mi się. Nie zawsze akurat się obudzę ale przy łóżku mam cały arsenał [emoji23]Laski a Wy pijecie w nocy wode?
Ja jem tak 21.30 o 22 insulina i spac. Zanim pojde spać to zawsze pije. Dziś w nocy piłam. W ogóle dużo pijęJa pije sporo wody w nocy i cukier mam ok, moze to jest jakies rozwiazanie z tym porannym cukrem? Ostatni posilek jem o 20:30.
Hymmmmm no zobaczę i tak. Jak tak piszesz to przetestuje to na sobie. Wy też macie wrażenia, że całe Wasze życie w ciąży toczy się wokół jedzenia ?
Ja piję ile razy wstaje do łazienki. Oczywiście butla przy łóżku :-)Laski a Wy pijecie w nocy wode?
Ja tak miałam przez tydzień w okolicach 27-28 tygodnia. Mogłam jeść cały czas, cukier nie skakał a ja nawet nie przytyłam a schudłam 0.5kg [emoji85] widocznie organizm potrzebowałZnowu mam jakiś dziwny dzien... Ciągle głodna jestem.
Akurat dzisiaj mam 27+5 [emoji23][emoji23] no zjadłabym wszystko co mam w lodówce [emoji23]Ja tak miałam przez tydzień w okolicach 27-28 tygodnia. Mogłam jeść cały czas, cukier nie skakał a ja nawet nie przytyłam a schudłam 0.5kg [emoji85] widocznie organizm potrzebował