reklama
renisus
Fanka BB :)
Oj niedobrze.Nie dość że zapomniałam wziąść insulinę rano to jeszcze monitor zapomniałam.
Slodkatojeczka Ty dzisiaj masz wizyte?
Ennis92
Znalazłam stary monitor w plecaku, działa, kilka pasków mam. Będę żyć. Gorzej z tą insulina ale dużo ruchu dziś to może mnie oszczędziOj niedobrze.
slodkatrojeczka
W poniedziałek. Jak pojechałam dzień po telefonie do nich się zarejestrować to termin na 13 już przepadł.Oj niedobrze.
renisus
Ennis, to powodzenia bez insuliny.Znalazłam stary monitor w plecaku, działa, kilka pasków mam. Będę żyć. Gorzej z tą insulina ale dużo ruchu dziś to może mnie oszczędzi
To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?W poniedziałek. Jak pojechałam dzień po telefonie do nich się zarejestrować to termin na 13 już przepadł.
Ja dzisiaj jade po recepte, mam nadzieje ze nie bede miec skutkow ubocznych.
slodkatrojeczka
Po sniadaniu nadal mam za dużo, wczoraj miałam i po obiedzie (zupa jarzynowa). Już nabieram wprawy ale te cholerne śniadanie. Raz nie miałam skoku. Tak cały czas mam za dużo po sniadaniu. Zamierzam powiedziec jej od razu, że próbuje od miesiaca i nie mogę ogarnąć sniadania.Ennis, to powodzenia bez insuliny. To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?
Ja dzisiaj jade po recepte, mam nadzieje ze nie bede miec skutkow ubocznych.
Jeden plus całej tej diety - nie przytyłam
renisus
Ja mam 5,5kg na plusie.
Ennis no bieganie pomaga utrzymac poziom glukozy.
Slodkatrojeczka, ciekawi mnie czy dostaniesz jakis wspomagacz. Wez swoje zapiski na wizyte.
Wczoraj L kupil chleb zytni i nawet kanapje do pracy zabralam. Bylam w granicy, ale nie przekroczylam. Hurra! Ciekawie jak dlugo bede go tolerowac.
Slodkatrojeczka, ciekawi mnie czy dostaniesz jakis wspomagacz. Wez swoje zapiski na wizyte.
Wczoraj L kupil chleb zytni i nawet kanapje do pracy zabralam. Bylam w granicy, ale nie przekroczylam. Hurra! Ciekawie jak dlugo bede go tolerowac.
Ennis92
Ja się do biegania nie nadaje. Z metformina możliwe że uda Ci się z tym chlebem [emoji1696][emoji1696]Ja mam 5,5kg na plusie.
Ja mam 7kg na plusie i przez ostatni tydzień nie przytyłam. Mam nadzieję że teraz to trochę zwolni
reklama
slodkatrojeczka
Ja mam 3kg. I stoję. Kurcze jakbym jeszcze dupe ruszyła trochę to może jeszcze bym schudła. Tylko kurcze jakoś nie chce mi się ruszyć tej dupy.