reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Znalazłam stary monitor w plecaku, działa, kilka pasków mam. Będę żyć. Gorzej z tą insulina ale dużo ruchu dziś to może mnie oszczędzi
Ennis, to powodzenia bez insuliny.
W poniedziałek. Jak pojechałam dzień po telefonie do nich się zarejestrować to termin na 13 już przepadł.
To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?

Ja dzisiaj jade po recepte, mam nadzieje ze nie bede miec skutkow ubocznych.

Ennis, to powodzenia bez insuliny. To troche jeszcze poczekasz. Jak Twoje wyniki? Sa w normie?

Ja dzisiaj jade po recepte, mam nadzieje ze nie bede miec skutkow ubocznych.
Po sniadaniu nadal mam za dużo, wczoraj miałam i po obiedzie (zupa jarzynowa). Już nabieram wprawy ale te cholerne śniadanie. Raz nie miałam skoku. Tak cały czas mam za dużo po sniadaniu. Zamierzam powiedziec jej od razu, że próbuje od miesiaca i nie mogę ogarnąć sniadania.
Jeden plus całej tej diety - nie przytyłam ;)

Z rana cukier 5.4, zjadłam jakieś kupne coś I cukier 5.3 [emoji15] bez insuliny. Tela życiowka musiała nieźle mi metabolizm podkręcić [emoji23]

Ja mam 5,5kg na plusie.
Ennis no bieganie pomaga utrzymac poziom glukozy.

Slodkatrojeczka, ciekawi mnie czy dostaniesz jakis wspomagacz. Wez swoje zapiski na wizyte.
Wczoraj L kupil chleb zytni i nawet kanapje do pracy zabralam. Bylam w granicy, ale nie przekroczylam. Hurra! Ciekawie jak dlugo bede go tolerowac.

Ja mam 5,5kg na plusie.
Ennis no bieganie pomaga utrzymac poziom glukozy.

Slodkatrojeczka, ciekawi mnie czy dostaniesz jakis wspomagacz. Wez swoje zapiski na wizyte.
Wczoraj L kupil chleb zytni i nawet kanapje do pracy zabralam. Bylam w granicy, ale nie przekroczylam. Hurra! Ciekawie jak dlugo bede go tolerowac.
Ja się do biegania nie nadaje. Z metformina możliwe że uda Ci się z tym chlebem [emoji1696][emoji1696]
Ja mam 7kg na plusie i przez ostatni tydzień nie przytyłam. Mam nadzieję że teraz to trochę zwolni

reklama
Ja mam 3kg. I stoję. Kurcze jakbym jeszcze dupe ruszyła trochę to może jeszcze bym schudła. Tylko kurcze jakoś nie chce mi się ruszyć tej dupy.

Do góry