reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Polecam zupę szczawiową Po godzinie cukier 100.
Ennis92
Ja byłam zszokowana ta pizza bo dokładnie tydzień wcześniej też jadłam i wywaliło do 200. A była cienka i z serem. Wczoraj grube z serem i mięsem. Nawet z ananasem próbowałam(fuuuj)Cukrzyca mnie ciągle zaskakuje. Kurcze, widzę, że nie ma jednoznacznego schematu. Zauważcie coś jeszcze - jak jest stresujący dzień, to cukier wyższy.
P.S. czy to znaczy, że możemy pizzę? [emoji14] Zaraz się okaże, że jakaś czekolada jest ok. Czekam na takiego newsa
Założyłam wątek na "moich" sierpniowkach, więc nie będę Was już tak nękać postami
Ja mam cukrzycę od lat i nigdy nie mialam problemów z gojeniem. A zdążyłam złamać nogę i mieć wycięty wyrostek w tym samym miesiącu [emoji23] także to chyba indywidualne i zależne od kontroliA ginrkolog powiedziala jeszcze ze bardziej wskazany jest porod naturalny w cukrzycy ze wzgeldu na mozliwe trudnosci w gojeniu sie rany po cesarce
Ja bym dzwoniła. Gdyby to były tak do 7.7 to bym poczekala jeszcze no ale sa jednak dość wysokie. Mi kazali dzwonić jak nawet jedno będzie powyżej 8.@Ennis jak myslisz? Powinnam jutro zadzwonic do klinik? Czy czekac az bede miec 3 pod rzad razy powyzej normy?Zobacz załącznik 950273
renisus
Przypomnialas mi, ze mi ta zupa az za niskie cukry robila w pierwszej ciazy.Polecam zupę szczawiową Po godzinie cukier 100.
Dzieki Ennis, zadzowonie jutro bo oni chyba pon- piatek tylko sa.
slodkatrojeczka
Ale taka dobra jest [emoji23] może dlatego tylko 100 mi wyszłoPrzypomnialas mi, ze mi ta zupa az za niskie cukry robila w pierwszej ciazy.
Dzieki Ennis, zadzowonie jutro bo oni chyba pon- piatek tylko sa.
renisus
My kupujemy w polskim w sloiku, lubie z jajkiem [emoji39]Nigdy nie jadłam szczawiowej. A szczwiu pewnie nie dostanę tutaj, tylko w Polskich co?
Może jak w Sligo będę [emoji848]
Ennis92
U mnie nie na Polskiego [emoji23] takie protstanckie wygwizdowie [emoji23]My kupujemy w polskim w sloiku, lubie z jajkiem [emoji39]
renisus
Za chwile u nas tez nie bedzie [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie nie na Polskiego [emoji23] takie protstanckie wygwizdowie [emoji23]
Trzeba bedzie z polski szmuglowac[emoji6]
reklama
Ennis92
Ja to brexit party chyba walne [emoji23] akurat w moje urodziny [emoji512] [emoji23]Za chwile u nas tez nie bedzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba bedzie z polski szmuglowac[emoji6]