reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

@Ennis jak myslisz? Powinnam jutro zadzwonic do klinik? Czy czekac az bede miec 3 pod rzad razy powyzej normy?
20190310_115130.jpeg

reklama
:errr: Cukrzyca mnie ciągle zaskakuje. Kurcze, widzę, że nie ma jednoznacznego schematu. Zauważcie coś jeszcze - jak jest stresujący dzień, to cukier wyższy.
P.S. czy to znaczy, że możemy pizzę? [emoji14] Zaraz się okaże, że jakaś czekolada jest ok. Czekam na takiego newsa 8-)
Założyłam wątek na "moich" sierpniowkach, więc nie będę Was już tak nękać postami ;)
Ja byłam zszokowana ta pizza bo dokładnie tydzień wcześniej też jadłam i wywaliło do 200. A była cienka i z serem. Wczoraj grube z serem i mięsem. Nawet z ananasem próbowałam(fuuuj)
A ginrkolog powiedziala jeszcze ze bardziej wskazany jest porod naturalny w cukrzycy ze wzgeldu na mozliwe trudnosci w gojeniu sie rany po cesarce
Ja mam cukrzycę od lat i nigdy nie mialam problemów z gojeniem. A zdążyłam złamać nogę i mieć wycięty wyrostek w tym samym miesiącu [emoji23] także to chyba indywidualne i zależne od kontroli
@Ennis jak myslisz? Powinnam jutro zadzwonic do klinik? Czy czekac az bede miec 3 pod rzad razy powyzej normy?Zobacz załącznik 950273
Ja bym dzwoniła. Gdyby to były tak do 7.7 to bym poczekala jeszcze no ale sa jednak dość wysokie. Mi kazali dzwonić jak nawet jedno będzie powyżej 8.

Nigdy nie jadłam szczawiowej. A szczwiu pewnie nie dostanę tutaj, tylko w Polskich co?
Może jak w Sligo będę [emoji848]

reklama
Do góry